Ja ti kazem kako je...
Tamo skroz IBER gas koliko god rucni moze i uz brdo i niz brdo, kroz Viroviticu nisam isao na semafore, vec sam ih zaobisao i opet kad sam izasao na "magistralu" opet iber gas. U samom Terezinom polju je poceo izbacivati ulje na odusak i zamastio mi je cijelu desnu stranu, pa sam zadnjih 5km malo polakse isao da motor dodje do sebe, a kuci oko 4 sata em vucem prikolicu, em je bio problem s izbacivaljem ulja.
Ne morate vjerovati, ali sam ja tamo stigao za ravno 3 sata, a je li autu vjerovati za mjerenje udaljenosti, u to ne ulazim...
Ja ti kazem kako je...
Tamo skroz IBER gas koliko god rucni moze i uz brdo i niz brdo, kroz Viroviticu nisam isao na semafore, vec sam ih zaobisao i opet kad sam izasao na "magistralu" opet iber gas. U samom Terezinom polju je poceo izbacivati ulje na odusak i zamastio mi je cijelu desnu stranu, pa sam zadnjih 5km malo polakse isao da motor dodje do sebe, a kuci oko 4 sata em vucem prikolicu, em je bio problem s izbacivaljem ulja.
Ne morate vjerovati, ali sam ja tamo stigao za ravno 3 sata, a je li autu vjerovati za mjerenje udaljenosti, u to ne ulazim...
Crni Bobo,mogao si usput stati kod mene da malo oladiš mašinu a usput da se i okrijepiš ladnim gemištom:drinkers:. Ovim tvojim tempom nije bilo lako ni tebi ni traktoru.
Zato jer se puno puno manje trose gume na taj nacin... nisam vjerovao dok nisam probao. Okrecem ih normalno samo u sjetvi, jer mi tamo vise treba grip, po asfaltu ga ganjam cjelo ljeto i gume doslovce nestaju. Pronasao na internetu podatak da se manje trose gume kad su naopako stavljene i ne bi vjerovo dok se sam ne uvjeris... brze se vrte od zadnjih, mala dodirna povrsina, i gume odose. najveci problem kod uskih guma je taj sto se najprije naslanjaju na sredinu, a rubove zvace. kad se ovako namontiraju gume, vise na rubove nasjeda, i ne zvace sredinu, tako da se ravnomjernije trose, a kad zatreba, vuku svejedno...