• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Bobo

B

Bobo

Guest
23 000Kn, sto je malo vise od 3 000€

Kombajn po mom toliko i vrijedi, posto je to najocuvaniji takav kombajn koji sam vidio... motor pali kao mina, ne curi mu ulje nigdje, zubci na kosi vrlo dobri, cijeli kombajn je stvarno dobar i te novce vrijedi.

Č

Čugi

Guest
Ako je tako, onda je cena ok! Sa srećom dugo da te služi! :partyman:

B

Bobo

Guest
Čugi kaže:
Ako je tako, onda je cena ok! Sa srećom dugo da te služi! :partyman:

HVALA!

Cim ga kuci dotjeram, bit cete pretrpani slikama!

A

Alen

Guest
A ništa.... Morat ču put pod noge pa da požege malo....kad kombajn stigne,valjda bude i koje prase se okrenulo?! Mora se zalit i proslavit....

P

Poljodjelac

Guest
Bobo vidim da si i ti posto kombajner, pa čestitam na kupovini.
Vidim da je stroj dobar.
Ako nisi dobio katalog uz njega piši ja mislim da je meni ostao pa ga potražim i pošaljem ti ga.

B

Bobo

Guest
Poljodjelac kaže:
Bobo vidim da si i ti posto kombajner, pa čestitam na kupovini.
Vidim da je stroj dobar.
Ako nisi dobio katalog uz njega piši ja mislim da je meni ostao pa ga potražim i pošaljem ti ga.

Hvala na cestitkama!

MOLIM TE, ali stvarno te molim da ako ista imas da posaljes, vec cemo neku kopenzaciju dogovoriti, posto sam sad suh kao pustinjski pjesak... zadnju kunu sam za kombajn dao i sad cekam tarupiranje duhana da mogu kupiti goriva ;)

Bilo kakva literatura je dobro dosla. Ne mora biti od 132, moze i od 133 jer su to jedni te isti kombajni...

P

Poljodjelac

Guest
Nemaš ti brige za nikakve kompezacije meni je taj katalog ostao jer sam i ja nekad imao takav,u stvari
133 (zato znam da je isto) meni to svjedno viš ničemu ne koristi i ti ga dobiješ samo pošalji adresu.
Ako se nekad negdje sretnemo popit će mo piće.

B

Bobo

Guest
Poljodjelac kaže:
Nemaš ti brige za nikakve kompezacije meni je taj katalog ostao jer sam i ja nekad imao takav,u stvari
133 (zato znam da je isto) meni to svjedno viš ničemu ne koristi i ti ga dobiješ samo pošalji adresu.
Ako se nekad negdje sretnemo popit će mo piće.

Da ti se i javno zahvalim jos jednom, jer stvarno je malo ljudi koji bi nesto za badava dali...
132,133 isti klinac... Glavno da imam neku literaturu sto i kako s kombajnom raditi. jos jenom od srca hvala!

Samo me jos jedan covjek na ovom forumu tako obradovao, ali nazalost, vise nas ne cita, a bio je najaktivniji od svih...

P

Poljodjelac

Guest
Samo ti pošalji adresu
Ja sam aktivan u čitanju al u pisanju baš i ne
u neke stvari se ne želim uplitat
neke stvari me ne zanimaju
neke ne razumijem
a mogu ti reči da me neka djeca i živciraju
i tako.

B

Bobo

Guest
Poljodjelac kaže:
Samo ti pošalji adresu

Posalo sam ti ardesu u privatnoj poruci. Pogledaj gornji lijevi kut foruma i vidjet ces privatne poruke...

Ako jos nisi primio, ili uopce ne primis, mogu ti posalti na e-mail adresu...

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
bobo,sad znam kog ću zvat u vrševinu...šta ti je to,za čas preko brda... ;)

čestitam!

J

jokapz

Guest
Bobo čestitam na kupnji i neka te dugo posluži...
Drago mi je što sam ti mogo pomoći

V

Vujo

Guest
čestitam na kupovini stroja nek ti sa srečom jel znaš za koji slični veliš dasi jih dosta pregledo?

B

Bobo

Guest
Hvala na lijepim zeljama!

Jos se u mom kraju dva 133 prodaju. Jedan je obicni 133 i covjek za njega trazi 2700€ (Ima negdje slika na forumu). Za godiste ne znam. nema kocnice, i mislim da svjetlo nema niti jedno, a ostalo je sve ispravno. Na njemu su nove poluosovine kompletne, te glavcina i sklop varijatora. Dobio je lufta na varijatoru i lomio je remenje, a sad je taj problem uklonjen.

I ima jos jedan 133RM koji je oko 85-90 godiste, dosta uredan i koliko mi je poznato da je komplet ispravan, osim puknute i verene osovine slamotresa. Kisne vec 2 i pol godine vani i covjek ga ne da bez 3000€. kod prvog vlasnika je bio vrlo uredno cuvan, ispuhivan kompresorom, dok je ovdje putpuno zanemaren. Zbog te osovine ove godine nije nista vrsio, smo su ga u bascu odvezli da im u dovristu ne smeta...

Niti jedan od ova dva nije u kukuruze isao, sto ce reci da nisu jako porazbijani iznutra...

A ako te zanima i kukuruzni heder za malog zmaja, znam gdje ima jedan dosta ocuvan ;)

Najnoviji postovi

Na vrh