Odakle da krenam? Svi mi kazu ispocetka, pa ce tako biti i ovog puta...
Dakle, pri kupovini kombajna mi je receno ako zelim ici vrsiti soju da kupim i kraci remen za pogon bubnja (45x1500) jer original (45x1750) ce pri usporenom bubnju biti pre labav i stopat ce, i proklizavati te da ce se remen brzo unistiti. Nisam poslusao, jer su mi isto tako rekli da ako polakse budem isao da ce vrsiti i ovako kako je, no da se mora vise paziti...
I tako ja prvi dan zastopam kombajn 2 ili 3 puta jer soju nikad nisam vrsio i dva puta dok sam opazio da remen klizi, vec se dobrano pusilo iz njega
Pri daljnjem vrsenju nisam opazio da je ista remenu ozbiljnijeg bilo, pa sam nastavio dalje. jucer cijeli dan vrsio uz minimalna stopanja, da bi mi se danas dogodilo ovo:
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Svaka skola bi trebala biti skupa, no ovaj puta nije bilo tako. Prvi dan cim sam kombajn dovezao kuci, susjed mi je rekao da ima nekog remenja od svog starog zmaja i da ce mi dati ako mi bude trebalo. Danas sam otisao kod njega vidjeti da li ima ovaj remen i imao je, te mi ga je i dao. Nije novi, ali puno bolji od mojeg
Pri montiranju remena se ustanovilo da je to bas onaj "kraci" 1500 remen :madmana:
Kod mene bas nikad nije dosadno