Znate ja imam obicnu kosu sa jednom letvom ili nozem kako se vec to kaze, kosa mi je 165cm, a najveci problem mi je to sto kad mi ostane pola metra puta duzina od 400 metra, pa ni u trecu sporu ne mogu pokositi guzva guzva to je katastrofa... dok rotaciona kosi i preko pokosenog i ne bitno je dal je na kraju ostalo 50cm ili ceo otkos ide ona kao luda....
Kod mene u kraju idu po dvojica kada kose, jedan da cisti ako zagusi, a drugi vozi, i obavezno nose rucnu kosu ako ostane pola metra pa kose rucno, ja sam to batalio ne nosim rucnu kosu, idemo i dalje po dvojica u kosevinu, i ja bi trebalo da kupim drugu bolju kosu, ali koju to je veeeeeliko znak pitanje????
Meni treba recimo kosa koja moze polegnuti zob da kosi tritikale recimo grasak koji je mnogima smrt za kosenje, radije ce da rucno kosi livadu od 10 hektara nego 1 hektar graska masinski...
Najveci problem je kad ostane taj mali deo za kosenje ili kad je u pletene to je najgore... Recimo Sima ima dobru kosu kosu super, ali opet se bojim dati njoj prednost, jer kosta kod mene oko 700 evra, a nova rotaciona za imt 539 kosta 1050-1200 evra..