-ova mi se činila zbog načina izvedbe samih noževa na frezi da bi mogla biti najprikladnija za frezanje oko jabuka
-ja sam ti malo nestrpljiv pa sam već danas išao isprobati, sami uvjeti u voćnjaku baš i nisu idealni, zdadovoljan sam s samim radom frezanja oko voćke , ventili rade i pravi obilazak oko voćaka i to je ok ali ima zuba vremena na njoj, u transportu jednostavno klip popušta i ona se sama otvara i drlja po zemlji dobro to i nije preveliki problem napravit ću mehanički osigurač i neće moći u transportu nikuda međutim ima jedan veći problem kada se ulje ugrijalo jako pušta ulje na semerinzima onoga velikog klipa-šetača (neznam kako da ga nazovem), nazvao sam ga pa mu kažem da jako curi ulje i da sve moram rastavljati da bi došao do samih semerina, veli kad skinem pa neka mu pošaljem a on će kupiti u italiji
-traktor inače ni ne osjeti da ima neko opterećenje, vuče ju i mali ferac bez imalo problema, obavezno koristiti kardan s kvačilom ili vijkom osiguračem inače u sl. zastoja polomi sve
-pogledaj si stanje semeringa čim ti doveze, rekao je da će ovaj tjedan ići u isporuku, inače bolestan je ima neku virozu jedva je samnom utovario