Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Evo danas sam nakon sređivanja istovarnog elevatora skinuo 3ha. Dosta sam čekao na prevoz pošto je bio jedan traktor a vozio je oko 2 kilometra i nije uspio stizati , svaki put sam ga čekao.
Sreća je pa pun bunker napuni prikolicu tako da je odmah spreman za put , bukvalno nije gasio traktor.
Danas je situacija sa čišćenjem daleko bolja.
A kiša je padala do jutros , mogu reći da se lijepo kreće po mekom.
Mnogo je veći od 800 litara , kiperka jednoosovinka sa drvenim dodatcima puna kao šipak od jednog bunkera , daske su visine možda nekih 30-35.
Pražnjenje , možda par minuta.
Nije problem vrijeme pražnjenja , meni je problem onaj elevator koji mora biti otvoren dok se bere a to na mojim terenima je jako nepraktično.
Sada trenutno berem neka polja ali kada se dođe u brdo biće problema.
Savek,,,,, uz svo uvažavanje tvog novog stroja,, da te zamolim,,, nemoj preći Majevicu,,, dole južnije,, jer ovi naši još neznaju da ima i kombajn, samohodni,,,
inače smo otišli u tri Pm2