dingo
Član
- Tu od
- 14 Lis 2010
- Poruka
- 734
to ti je kao da imaš krave i da ih hraniš i liječiš jednom svakih nekoliko godina. mislim da si zalutao na ovu temu foruma i teško bi ti bilo išta objasniti po pitanju bilo čega oko te tematike. nemoj me krivo shvatiti ali nisam mogao drugačije napisati a da razumiješ.
Nikada nisam imao problema sa razumijevanjem i u stanju sam od svakoga nešto naučiti, pa makar i što ne treba raditi, a ovdje se ima što naučiti, puno je tu znanja i znalaca i nadasve iskustva. A ja samo imam drugačiji pristup ili politiku ako hoćeš. Suština te politike je da pokušavam što manje ići protiv prirodnih procesa i kao što sam ranije već rekao, a neko je to već i primjetio sreća je što ne živim od voćarstva, jer bi osim voća, svega drugog vrlo vjerovatno bio gladan i zato razumijem i ljude koji od toga žive (vas konvencionalne voćare u koje spada i moj brat i nikog ni za što ne osuđujem) svatko bira svoj put, a ono što pouzdano znam je da se protiv prirode ne može, jer priroda ima svoj put s nama ili bez nas. Da je tome tako potvrđeno mi je i prošle godine, kada je brat i pored nekoliko tisuća trešanja nije imao ni kilogram za ubrati sa tih parcela jer je priroda tako odlučila.:icon_super::cool2::icon_pidu: