je,ja sam taj,zaštitio kunilentom pa ćemo vidjeti,ukrajinke mi još nisu stigle da paze :heart: :heart: :heart:breskvar kaže:...onda sam se zabunio. Bit će da je to zvonis tamo sadio šljive jesenas...Podgorje ti je bivša općina Đakovo, graniči s bivšom općinom Našice, sada općina Podgorač
Joj sve si pobrkao. Pazi ovo, kako si pošpricao sa kunilitetom tako zekoneće doći kod tebe u voćnjak, kako zeko neće doći u voćnjak tako nećeš moći uhvatiti zeku, kako nećeš moći uhvatiti zeku takonećeš moći ga ni oderati, kako nećeš moći oderati zeku tako nećeš dobiti ni krzno, kako nećeš dobiti krzno tako nećeš napraviti bundu, kako nećeše napraviti bundu tako neće ni ukrajinka doći, kako neće i ukrajinka doći tako neće imti tko da pazi, kako neće imati tko da pazi tako će doći lopovi, kako će doći lopovi tako će doći i problemi, kako će doći problemi tako će doći i stres, kako će doći stres... :lol: :lol: :lol: Jednostavno trebao si samo pustiti zeku :roll:zvonis01 kaže:je,ja sam taj,zaštitio kunilentom pa ćemo vidjeti,ukrajinke mi još nisu stigle da paze :heart: :heart: :heart:breskvar kaže:...onda sam se zabunio. Bit će da je to zvonis tamo sadio šljive jesenas...Podgorje ti je bivša općina Đakovo, graniči s bivšom općinom Našice, sada općina Podgorač