KAN a ne UREA,ako je stablo odraslo u tri navrata po 300g otprilike,u početku cvatnje na kraju cvatnje i kad su plodovi veličine lješnjaka.
KAN a ne UREA,ako je stablo odraslo u tri navrata po 300g otprilike,u početku cvatnje na kraju cvatnje i kad su plodovi veličine lješnjaka.
To onda znači Dane u prevodu, da oni koji nisu dali KAN prije cvatnje, na kraju cvatnje trebaju dati oko 450 gr, te oko 450 gr. KAN-a kad plod bude veličine lješnjaka?
Jedno pitanje: posadio sam breskve i nektarine i pustio 3 do 4 glave grane, zanima me da li da i te 3-4 grane isto skratim ili pustim tako kako je?
ima li tko problema sa suhim cvjetnim pupovima,kod mene se dosta pojavilo? prvo sam mislio da je zbog upotrebe Nordoxa u kasnijoj fazi ali vidim i kod drugih također ista stvar.
Samo sto je kod mene i 70 %,nesto se je desilo. Kod jakog napada supljikavosti se to zna desiti,ali ja je nisam imao lani. I to vecina na donjim djelovima krosnje,gore vecina u redu.
Za vazu je sreži na visinu 50 - 60 cm i ostavi najgornjih nekoliko izboja srezanih na po 2 pupa...Zasadio bih nekoliko breskvi.Čitam...,nalazim različite upute o orezivanju sadnice.Trebam pravi savjet .Sadnice su visine cca 1,5m od tla.Koliko visoko ostaviti provodnicu i koliko grana i na koliko pupova.Hvala!