u pravu si brle,moja greška,krivo sam napisao,nešto drugo sam htjeo objasniti. ali,Chromodin ima ograničenja,kao što piše samo jedna upotreba,i može uzrokovati mrežavost plodova ako ga koristiš prekasno,odnosno pred samu cvatnju ili čak u cvatnji (ne samo po visokim temperaturama ),što neki povezuju sa oštečenjima od tripsa ako si primjetio kada. a to što kažeš da nisi siguran kako si poprskao pa još jednom za svaki slučaj to stoji,jbg nikad neznaš sa kovrčavosti,pogotovo kad se jednom opečeš,ali ja vjerujem dobra doza u pravo vrijeme i nemaš brige sigurno,ali svaka sorta u svojoj fazi. recimo kad se pojavi vršak listića i tu padne kap kiše to je zaraza ako biljka nije zaštičena,a od sorte do sorte zna biti razmak i 7 dana u cvatnji i pojavi tih listića i badava ti je ako si prskao treči put jučer a list se pojavi za dva dana i treći dan padne kiša,taj listić nije zaštičen i tu je zaraza. ja tako radim i držim se toga,probaj,ja nikada nisam imao kovrčavost. i dođi više na tu pivu,konobarica te nemože dočekati.