N
nenoli
Guest
ovo je springcrest prošle godine prva godina od sadnje sazrio kraj 5mj al ove godine ranije cvao pa se nadam i ranijem sazrijevanju
koliko ih imaš u plasteniku?
ovo je springcrest prošle godine prva godina od sadnje sazrio kraj 5mj al ove godine ranije cvao pa se nadam i ranijem sazrijevanju
koliko ih imaš u plasteniku?
ja sam u 2 godini i dobio 20 kg po stablu al mislim da im je 25 kg maximum s obzirom na razmak i uzgojni oblik(vretenasti grm)
Svaka čast! Znam da talijani forsaju u prvoj godini navodnjavanje i visinu od 3,5 m. U drugoj imaju berbu ali toliko... Svak čast.
iz tvoih usta u Božije uši jel se tako kaže... 225 kom x 25 kg x 20 kn to je preko stotke ja računo oko 2-3 t na 500 m2 biče super .artyman:
neznam jel smo pričali o tome ali imaš li tržište za to sve,20kn za kilu,nekako mi to puno?
VG konzum 20.05.2010.breskve 30kn/kg - 27.05.10. 25 kn/kg
na tržnici 30.05.10. 30 kn sve do 06.06.se držala ta cijena to su bile španjolske koje sazrijevaju u transportu a moje če nadamo se na stablu a i sa cijenom nisam išo max...
Daj sliku koju, da odmah i mi naučimo dok riješiš
ja dođem sigurno,pripremi breskovaču.vidi Dane da ponudim i konzumu po cijeni koju on uveze koja je sigurno velika zbog samog prijevoza pa bi imao domače ali ovo nije nikakva količina za njih ali ako se pokaže dobro zašto ne proširit proizvodnju pa imati i količinu za lance ne samo kod mene možda se i ti ili netko još odluči na takav vid proizvodnje , koga god zanima slobodno dođe da vidi da razmjenimo iskustva i mišljenja