bok.
Da li imate iskustva sa vađenjem koštica iz bundeva, nekom alternativnom metodom, ručno ili sa hidro usisavačom ?
Formurasi,gdije nabavljate boce za ulje?
najveći izbor i najbolje cijene Bumbaru. http://www.bumbar.hr/home.php
U tu ima svasta,al ja bi ipak neke plasticne od pola litre,ove su malo skupe
Teško, ispod 3-4 kile euriča nemaš uopče kaj tražiti i to su večinom več stari krampi koje treba komplet obnoviti! Skupi su ti berači ko sam vrag!:icon_oak::icon_cry:
ova godina rijesena,dali zna netko nekog da ide usluzno brat tikve,ja sam na relaciji Bjelovar-Daruvar. Nagodinu bi sadio vise pa bih trebao nekog da mi dode to pobrati
ja svoje isto pobrao, ali izmišljam toplu vodu kod čiščenja (ručno). razmišljam o kupnji kombajna, rabljenog, manjeg, ali svi su mi tak skupi. El možda netko zna negde jeftiniji, manji, ali kvalitetan kombajn za tikve ? možda u EU?
ova godina rijesena,dali zna netko nekog da ide usluzno brat tikve,ja sam na relaciji Bjelovar-Daruvar. Nagodinu bi sadio vise pa bih trebao nekog da mi dode to pobrati
Poz novi sam u ovome i zanima me sta radite sa mesom buce kad izvadite kostice kad se sade golice i kako se sade i dali netko ima sjeme golice oko 5kg za prodat