To što su ti rekli je istina ,,, ako želiš kvalitetan bunar trba tražiti i bušiti kada su najniži vodostaji podzemnih voda ,, normalno ako se ima vremena čekati ,,,, a i najbolje je nači rašljara koji rašlja ali i buši tako da je odmah i garancija ,,,, tako sam i ja bušio , ,,majstor rašljao , kada je obavio posao , rekao mi kakva je solucija kojega mjesta ,,, koliko bi trebao biti dubok bunar i na kojoj dubini će se pojaviti koji izvor i koje jačine ,,, svaka čast ekipi iz Ivanića
za plastenike kao što kažeš i nije bitna bakteriološka kvaliteta , ali je problem ako je tako što ne možeš ni iskopati normalan bunar da služi domačinstvu ,,,, istina ne znam mnogo o izvorima u bunaru ,,,, ali ovo što kažeš ne zmam kakvu imaš pumpu da ti ne stigneš ispumpati a da stigne doticati nova ,,, ja znam da je u mome novome bunaru izvor da kada su ga iskopali a i kada sam ga ja ispumpao u njemu čulo šuštanje vode kao da je neko otvorio slavinu cjev fi 80 istina da je pumpa bacala cca 2000 l/sat a bilo cca 6000 lit, a ti se vjerojatno služiš ono malom ,,,ruskom,,, a pošto njen kapacitet i nije velik a izvor dobar pa uspiješ ,,,, eto imaš sreće