ARNO
Dobro znana faca
- Tu od
- 10 Sij 2011
- Poruka
- 1,585
Tomo Vinkovići imaju standardno ljevi smjer vrtnje , ali i mogućnost promjene smjera obzirom ako stoji na mjestu dal je ubačen u hod napred ili nazad , tako da vjerojatno nisi razumio ,, ali to sa okretanjem difa obzirom na potreban smjer sam shvatio i upravo iz toga razloga sam i napomenuo kolegi jer sam i sam prošao tu ŠKOLU kada sam ga radio ,,, nisam znao a niko me nije upozorio te sam morao raditi dobar dio posla ponovo ,,, nije bilo problem razmontirati dif i prekrenuti izlaz ,,, ali sam morao raditi kompletno novi prihvat to jest ovjes jer se nisam htio z........ sa suprotnim smjerom burgije ,,,,,:icon_madu:
Tako da na IMT- u radi ok i on ima dosta snage u čupanju ,,, ali ako mi se kod TOME zakopa ,,, to opet pomogne suprotni smjer pa ga ljepo izvrti iz rupe da nema otkopavanja ,,:icon_thumright:
Tako da na IMT- u radi ok i on ima dosta snage u čupanju ,,, ali ako mi se kod TOME zakopa ,,, to opet pomogne suprotni smjer pa ga ljepo izvrti iz rupe da nema otkopavanja ,,:icon_thumright:
Posljednje uređivanje od moderatora: