• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

CASE Maxxum 5140

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Bravo Matija cestitam na trudu i rezultatu! Ja bi trebo osvjezit boju na felgama na svom MFu reci mi ako znas koju si ti koristio za felge, naziv i broj?

H

Hurlimann86

Guest
Matija sad samo da mu još zadnje gume zamjeniš i onda bude to to:supz:

VUCKO

Član
Tu od
31 Svi 2010
Poruka
59
platforma za tegove...moram ih nabaviti a neznam gdje...
tegove za case je bilo kod damira u rakovcu ja ih gledao prije otprilike 2o dana , pasu ti jer ja imam 4220 i isti mi je nosac za tegove , cijenu neznam

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,905
Matija sad samo da mu još zadnje gume zamjeniš i onda bude to to:supz:

bude i to došlo na red...

vucko možeš mi dati broj od toga da nazovem? kolko je to bilo utega?

VUCKO

Član
Tu od
31 Svi 2010
Poruka
59
bude i to došlo na red...

vucko možeš mi dati broj od toga da nazovem? kolko je to bilo utega?

joj ja nemam broja ali bilo je 10 komada tegova, ma on se bavi uvozom traktora naces ga svi za njega znaju, ali vidjet cu ja veceras tacnu adresu, ma evo sad sam gledao na karti on je ili iz rakovca ili banicevca, ma naces ga za njega znaju svi , on se bavi uvozom trkatora vecinom iz francuske

Posljednje uređivanje:
P

paukinka

Guest
Matija čestitke na sjajnom poslu.
Nego ako si voljan pomoći i reći mi koja boja ide na blatobrane i haubu?
Ja se isto spremam u ovaj pothvat, jedino ne znam dal da to prepustim autolimarima il da ja to sredim.

B

BAGERISTA

Guest
Malo kasnim,,,,,,ali za pohvale,,nadam se nikad kasno......:prayer::prayer:

Uredija si makinu,,,da ti svaki od nas more zavidit,,,i mogu reč da je jako ljepo ispa,,,,svaka čast.......truda i muke se vidi na krajnjem rezultatu,,,nije falilo....još jednom svaka čast......:supz::supz::supz:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,905
bagerista hvala na čestitkama...a dobro je ispao...

paukinka

crvena boja je RAL 3003

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,905
traktor spreman za zimski san...

DSC00302.jpg

DSC00297.jpg

DSC00296.jpg

DSC00293.jpg

e sad trebam ovaj dio između cilindra i spone (krajnika) znam neke dučane koji to imaju pa vas ja pitam dali znate još gdje bi se to dalo kupiti...
ima lufta ta kugla pa to treba zamijeniti jednu i drugu....

DSC00303.jpg

B

BAGERISTA

Guest
Svaka čast,,,,ljepo sređen,,,,opran,,,i na kraju se najlakše vidi ako je ča za popravit,,,kad je traktor opran,,,di šta slini,,,i šta se treba popravit,zamijenit..

Skidam kapu..:partyman::partyman:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,905
zamjenijeno i to kaj je trebalo još... kupio kod Ts - Hadrović , 450 kn/ kom
Sad su u izradi prednji nosači za blatobrane i blatobrani su več kupljeni... :D

DSC00349.jpg

DSC00348.jpg

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Nije skupo, original za Masseya dodje 1800kn, treba mi jedan morat cu do Krizevaca

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Nije skupo, original za Masseya dodje 1800kn, treba mi jedan morat cu do Krizevaca

Pa MF isto ima CARARO trap naprijed,da se nebi to slučjano moglo kaj prepasat:?:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,905
samo uzmi uzorak dolje i sa njim odi do Hadrovića i on bi moral imati to kaj ti treba...a ako nema on naruči tak da nije problem...

Najnoviji postovi

Na vrh