KRESO kaže:
a zašto si ti odustao od casea... kod mene su sve opcije otvorene...
uh krešo moj nakupilo se tu razloga :!:
ja sam prvotno htio case jx95 i uzeo bi ga sigurno, a kad se počelo to sve kao realizirat, počele su se javljat zakulisne igre majstora u stepcu, ja sam im rekao da mi treba klizna poteznica, dvopolna utičnica za monitor za balirku, i od kerefeka ukrasni lim na auspuhu koji im je eto nadoplata.da bi kad je to kao sve več bilo rješavano poteznica odjednom bila nadplata 1000 eura, pa onaj lim nemaju, pa vidim susjed platio 4 rate traktora nema u dvorištu, a kad mu je došao pol opreme nema na njemu, a onaj ko mu je dovezo veli nek si to kupi negdje ovak- radilo se o refletorima, pa manje gume, pa poteznica ko na imt.
a kad sam predao papire njima da dadu u banku, jave meni isti dan da sam odbijen, ček malo braco nisam ja veslo siso, kad se kredit riješio u pol sata od zaprimanja, nikad pa niti onda.
i tako ja sa jeftinog case od cjene 27000+pdv počeo tražit dalje, i krenuo u drugu banku i na drugo mjesto tražit traktor.
nazvao Bebera u oro, rekao mu da želim traktor od 100 konja, čovjek došao drugi dan kod mene doma, ja fino iz štale izašao, dobar dan dobar dan, i on meni sve kaže šta mi nudi i kao opciju da si uzmem klimu, meni sve paše, ja ne tražim nikve kerefeke, i sve su ispoštovali do zadnje riječi, par puta je došao do mene beber, pitao el mi šta treba, zvao u banku.
drugo pošto meni treba valjda sve što postoji na ovom svjetu, trebo sam balirku i omotač, po preporuci marija zvao sam agroklas , i sve tamo dogovorio, nikad prije nisam vidio tu balirku niti omotač, i sve je ispalo savršeno, isto je vuđan došao kod mene i sve smo se dogovorili.
sve strojeve i traktor su mi puštali u rad, za balirku smo neke sitnice rješavali sa serviserom putem mobitela jer su plod mog neznanja.
e sad se piatj krešo zakaj nisam prošao sa stepcom u banci a oni su to rješavali,a sa orom sam prošao a tu je bila i balirka i omotač.
što se tiče opreme tu je jako bitna razlika između traktora, case je turčin,a masey finac, msaey ima 4500 kubika, i 74,5kw ( na motoru desno je pločica), ima na mjestru gdje se kopči top link više rupa od case, ima brzi i spori hidraulik i fini i grubi, teži je, dulji malo, kopčenje na kugle ima masey, a maseyu dobiš odma kliznu poteznicu i klateču kuku, dok susjed čeka i dan danas klateču da može berač prikopčit na case........
i tako nakupilo se toga.......eto valjd sam ti malo dočarao moju kupovinu, a kad gledaš moj prvi post je bio baš u temi case jer sam ga želio kupiti a na kraju ne žalim što ga nisam kupio jer masey i case su nebo i zemlja :!: