koja godina ti je taj case
1997 , da ti nisi kupijo od Ibre iz Gradačca taj svoj case
koja godina ti je taj case
1997 , da ti nisi kupijo od Ibre iz Gradačca taj svoj case
nisam...ja sam kupio u svicarskoj...trebao je doci u ponedjeljak...ali posle ovog snijega upitno je....kod ibre sam gledao john deere,ali sam ovog case dobio povoljnije....
znaci nista od prodaje,case je case, kako se boris sa snijeznim padavinam
koja je godina i koliko ce te izac eurica (ako nije tajna)
uh jesi dobro proso ja sam svoj platijo 9000 eura u Francuskojnije tajna.....sa prevozom i carinom ce me izac negdje 9400 eura.... 1995.godina..ima prednji utovarivac...i razbijena su stakla na oboja prednja vrata...a onaj ibrin je bio negdje oko 12000 eura...tako da sam ja prezadovoljan cijenom...jos samo da bude u dobrom stanju i to je to :weedman:
uh jesi dobro proso ja sam svoj platijo 9000 eura u Francuskoj
preko koga si to naso tamo ili si licno iso da kupis,samo jel duplak taj tvoj case
ma prejisinoc sam stigo kuci sa nekim presama, neznam dali si ih vidio, neznam mozda ga i prodam imam nekog fenda u ponudi samo mi je malo prejak za moje potrebe 110 ks
kakav ti je tadj fendt vucko....mozda me zainteresujes....
Ma to je onaj 311 mislim da je 95 g i da je 115 ks , samo mi je nesto skup u startu , ma dobit cu tacnu informaciju za dva-tri dana u vezi cijene, nego jeli ovaj tvoj 4215 duplak ili ne
311 je 1998 g sa 8600 radnih sati za cijenu jos nisam siguran ali bi bila negdje do 23 000 eura u Bosni mada nisam 100% siguran danas ce mi buraz tacno provjerit pa cu ti javitimao sam jednom fenda,ali me rodjak nagovori da ga prodam i pokajao sam se...
a 4215 jeste duplak....
311 je 1998 g sa 8600 radnih sati za cijenu jos nisam siguran ali bi bila negdje do 23 000 eura u Bosni mada nisam 100% siguran danas ce mi buraz tacno provjerit pa cu ti javit
ma ja sam ga samo vidijo onako u prolazu jer smo od tog tipa kupili neku presu welgerevu i onda on rece kao da bi i njega prodao eto samo su mi ostali oni podaci od njega godina i tip sa brojem radnih sati , za tegove nisam siguran ali cu sve saznati najvjerovatnije danas pa cu ti javit mozda dobijem i slike ali nista ne obecajem 100%hajde kad budes znao tacnu cijenu javi mi...pa da ga imam u opciji...ako bude mogao vuci tanjiracu rado bi ga uzeo....
kolko ima tegova taj tvoj fendt
ma ja sam ga samo vidijo onako u prolazu jer smo od tog tipa kupili neku presu welgerevu i onda on rece kao da bi i njega prodao eto samo su mi ostali oni podaci od njega godina i tip sa brojem radnih sati , za tegove nisam siguran ali cu sve saznati najvjerovatnije danas pa cu ti javit mozda dobijem i slike ali nista ne obecajem 100%