Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Katastrofa, užaš kak se to gleda.
😂😂 A kad je tak... na 540 radio komplet generalnu, motor, pumpa, pa vidi brijeg prije mene.živčanoća
Viš ja razmišljam drugačije. Žalosno je to kako je posloženo (pa i u svijetu) i sve uništeno i kakve su cijene poljoprivrednih proizvoda da ti sa 30 rali zemlje ne možeš kupiti poštene mašine pa da si olakšaš. O tome kako se mučiš od jutra do mraka da i ne govorimo.Haha, dobro veli kolega Kupljenec, rakete 539 ne znaju za tesko ili nemoguce.
Lako za Case i za sve ostale debele traktore, treba imati zemlje koju budu oni obradivali.
To bi moral dobro imati viska para da kupim polovni zapadnjak za 20, 30 tis eura koji bude obradival 2, 3 rali zemlje.
Ja se priblizavam k 30 rali i jos radim s raketama 539.
Te bezvremenske masine ne staju, jel tak Kupljenec..
A još je gore kad imaš neš novije i ide ti, ne daj bože da se protiv nečeg pobuniš, odma kažu gle ovog, kolko ima, a prvi se buni. Žalosno kaj si odma osuđen od jako puno ljudi.Viš ja razmišljam drugačije. Žalosno je to kako je posloženo (pa i u svijetu) i sve uništeno i kakve su cijene poljoprivrednih proizvoda da ti sa 30 rali zemlje ne možeš kupiti poštene mašine pa da si olakšaš. O tome kako se mučiš od jutra do mraka da i ne govorimo.