Sad sam skuzio da je ova stangica sto se podesava brzina no/auf otkopcala se na prazno ide vide se na sliki na njoj je matica...di se prikopca?..
Sad sam skuzio da je ova stangica sto se podesava brzina no/auf otkopcala se na prazno ide vide se na sliki na njoj je matica...di se prikopca?
Nasao sam di je ispala i vratio...ali opet nista ruke stoje gore ko zaključane i pumpa se cuje uvik da zujiSad sam skuzio da je ova stangica sto se podesava brzina no/auf otkopcala se na prazno ide vide se na sliki na njoj je matica...di se prikopca?
Evo da javim da je rijesen problem...u desni cilindar ulazila voda gumica na ulazu (brisac)propustao s vremenom zahrđala ona prva komora i digla karike plasticne u cilindru koji su blokirali povrat cilindra.Poz svima na forumu
Imam problem jedan na Case cs 78 2000g mi nece spustat hidrauliku dole...jucer sam dignuo hidrauliku gore i tako je ostala a cuje se pumpa kao da uvije druka ulje...kao da je jos nesta bilo ukljuceno
Nema prednju hidrauliku...ima utovarivac prednji koji normalno radi a preko iste je pumpe...dali je mozda zastekao povratni ventil?
Djeca su mi sjedila u traktoru pa su dirali po rucicama jeli moguce da su ukljucili koji drugi ventil pa je blokiralo hidrauliku?
Sve je mehanika nije na struju na rucice
Godiste i ako se smije znat cijena?Pozdrav,
Kupio sam jedan case interntional 1056 xl.
Pa me zanim koje ulje ide u mjenjac a koje u hidrauliku
View attachment 46770
Ima rezervar sa lijeve straneTakođer i ja..
U mjenjač ide oko 40 litara. U hidrauliku 18 litara. Jedino ak imaš dodatni rezervar onda još toliko.. Dodatni rezervar se nalazi s lijeve strane, ispod kabine
20 000 km.Godiste i ako se smije znat cijena?
956, 1056 moja neostvarena želja 🥰
I moja956, 1056 moja neostvarena želja 🥰
Pa pomaze prilikom stelovanja ventila da je lakse, da ne moras traziti koji je na paljenjuA kakve veze ima redoslijed paljenja sa luftom ventil- klackalica?