• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

CASE

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,997
Treba mi pomoc kupio sam dva utega pa bi mi trebala slika kako izgleda nosac utega i kako se ucvrscuju da si mogu napravit evo i slika utega pa ko ima takve ako mu nije tesko da mi poslika!!
5y8t.jpg

h3h7.jpg
 

krki

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2007
Poruka
911
To je mozda isto mo na mom case jx
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,997
@krki aj ako ti nije problem malo poslikaj nosac i kako ucvrstis utege!!
 

veljo

Član
Tu od
2 Velj 2011
Poruka
81
Je li ovo tvoj Magnum? Koliko ga dugo imas i koliko trosi Cummins sa ovim plugom l/ha? Cuo sam da su jako izdrzljivi i nevjerovatno jaki traktori.
 

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,211
taj case je potpuno isti kao steyr 8200 ili 9200. Jesu li to oni radili u nekoj kooperaciji?
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,389
CASE je vlasnik Steyra negdje od ranih 90-tih ;)
 

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,211
ovaj je 86. godina,inace radio u kombinatu,tamo se na njemu izivljavalo,odrzavanje nikakvo,zadnjih desetak godina je kod privatnika,on ga je i vozio u kombinatu,a sad nastavlja praksu izivljavanja i neodrzavanja. Jedino mu je sad malo lakse posto su slomili cetvrtu brazdu na plugu,3x16" mu je taman za nasu zemlju! :) makar,nije tema o steyru,samo hocu reci da onda i ovaj case mora valjati!
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,389
Case je u USA bil cjenjeniji od JD-a. To nekaj znači.
Znaš onu poslovicu:
Nothing kills Deere better then Magnum (Case Magnum ;) )

PS
Moguće da je suradnja bila i prije kupnje Steyra
 
Posljednje uređivanje:

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,211
a imali su ameri i onu - if its red,put it in the shed!
Ma sve su to bili velikani,samo su osobni afiniteti presuđivali u odabiru. Kad covjek vidi u kaj se to danas pretvorilo... Jbg,kapitalizam i novo "napredno" doba.
 

marijogjulic

Aktivni član
Tu od
26 Lis 2013
Poruka
527
Ovako, Case nije moj, nego od firme gdje mi tata radi, a koliko ja znam on je novi kupit 1998. godine i od tad nije bilo apsolutno nikakvih problema, samo lijevaj gorivo i gas. :8):
A što se tiče potrošnje, stvarno neznam. :icon_e_confused:
 

Mireek

Član
Tu od
6 Ruj 2011
Poruka
388
Kakva je elektronika u Case traktorima, vidim da u novijim godistima ima puno "gumbica", da li je to stavka s kojom ima problema??

Bio danas i gledao ovog sa njuskala, kod Dalibora u vrbovcu, mogu vam rec da traktor cisto solidno izgleda a bome je zapalio ko mina a nije paljen dosta dugo kad je morao mjenjat akomulator stavljat sa drugoga jer je ovaj oslabio, samo je problem sto stvarno neznam nista o njima, dobro bi mi dosli savjeti jer cu ga uzet na probu od par dana, jel zna tko gdje se ta serija proizvodila, cije su masine unutra, i da ta elektronika mi je upala u oko
 
Posljednje uređivanje:

veljo

Član
Tu od
2 Velj 2011
Poruka
81
Ja ti samo znam da taj ima SISU motor i Stayerov mijenjac, hidraulika mislim da je bosch, a kakvog je to kvaliteta sve zajedno ne znam.
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,340
ti traktori su čisti steyr-i i fantastični su ali dobro ih treba pregledati jer takvi traktori koji su u dobrom stanju i vani koštaju puno pa mi je ova cijena malo sumljiva.
da bi ovaj čovjek zaradio mora ga vani kupiti za malo novca,a onda je njegovo stanje već upitno.treba biti jako oprezan kod kupnje ovakvog stroja jer dijelovi nisu jeftini pa na kraju traktor može koštati puno više nego da je kupljen skuplji,a uredniji stroj negdje vani.
ovaj traktor nije đaba u oglasu ponuđen po ovoj cijeni: http://www.technikboerse.com/view/g...h-cs150.html?search_id=878570&item_position=1

a isto tako nije ni ovaj:http://www.technikboerse.com/view/g...-cs150.html?search_id=9738419&item_position=3

znamo da u današnje vrijeme nije problem ušminkati stroj i to pogotovo ljudma kojima je to osnovna djelatnost,pa na šminku ne treba nasjedati.
 

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,463
Tak baš i mene muči ta razlika u cijenama. Kod nas su 100 tisuća kuna jeftiniji i još kao jako dobri. No nešto sam isto našao vani što mi je pak sumnjivo, a daleko mi je sjesti i odvozati 1000 km u jednom smjeru. Naime svi fiati f120 - f140 su vani manje više od 15-20 tisuća eura, ima i skupljih, rijetko jeftinijih. I onda nađem nekakav oglasnik gdje prodaju baš farmeri i nađem takve traktore od 6-11 tisuća eura. E sad, da li su takve cijene kod farmera, a onda "šverceri" njihovi, poput baywa i sličnih kupe, malo sriktaju i onda dignu 5 i više tisuća eura cijenu.

http://www.kleinanzeigen-landesweit.de/anzeige-716549.html#contact
 

Najnoviji postovi

Na vrh