Izuzetno sam gnjevan kada citam vaše komentare oko cijene kukuruza jedan napiše da je čuo da je cijena 50lp drugi da je 70lp treći onda kao šlag na tortu izvali 1,20kn...
gospodo pa ista prica se događala i ljetos prije žetve, isto tako su neki pisali da če biti cijena pšenice 2,20kn a ono 1,50kn i onda mi tamo neki upučeni pojedinci savjetuju nemoj prodavati to nas ovi tajkuni žele oženit i jeftino kupiti pa ce oni zaraditi... dva tjedna kasnije zovem ja firmu kojoj sam dao na polog svoju robu, da pitam za cijenu kad ono hladan tuš 1,35 i intenzivno pada pa oni više ne kupuju jer je cijena nestabilna, da bi danas cijena bila 1,10...
ko mi može garantirati da če cijena kukuruzu biti 1kn (pogledajte burze u chicagu, budimpešti ili novom sadu) kad mi ministar, seljačke udruge i oni upučeni kažu da če hrvatska ove godine imati više kukuruza nego što joj treba... pa iz toga slijedi ako je ponuda neke robe velika onda cijena je niska, te nece biti povoljna za mene koji imam tu sirovinu kao i još par tisuća proizvođača... sad če neki opet reći to nam ovi mr. žele loše i zaraditi na nama gospodo NE to je tržište a ono je u k..cu
ostaje nam jedino Vjera u Boga i seljačka sloga