A
agrocro
Guest
Re: Cijena psenice 2009
blokirati sve...nepreostaje nam nista drugo,, ali kako i to napraviti sa ovim placenicima koji nas predstavljaju??
mavrovicu stavi se u top i ispucaj kod todorica!!..dali su mu hektare drzavnog zemljista, da ekoloski proizvodi i dize milijunske poticaje..al na osnovu cega??..sta smo mi ocekivali da ce nas mavrovic podrzavati??
seljak03 kaže:Slažem se sa vašim komentarima ali imamo jedan VELIKI problem ništa ne činimo da nešto promjenimo. Ja prdlažem blokadu svih otkupnih stanica, mlinova, pekara, blokadu cesta tj. auto-puteva (dok je stranaca) da vide stranci kakvu imamo vlast.
POSEBNO SAM LJUT NA MAVROVIĆA KOJI DAJE TAKVE IZJAVE DA JE TO STRAŠNO NJEGOVU BI IMOVINU TREBALO KONFISKOVAT PA DA VIDI MALO KAKO JE TO KAD TI NEKO UZIMA TRUD MUKU I ZNOJ A TI NEMOŽEŠ NIŠTA. SRAM DA GA BUDE NE VRIJEDI NI KOLIKO JE CRNO POD NOKTOM KOD gospođe Vlatke Pokos.
PITAM SE ŠATA BI SE DESILO KADA BI SELJACI FAKTURIRALI SVOJU ROBU PO CIJENI KOJU SAMI ODREDE DALI BI KUPAC MORAO TO ISPLATITI?
JER MI MORAMO PLATITI REPRO MATERIJAL KAKO NAM PRODAVAČ ODREDI. ŠTO ZNAČI MI SMO SADA PRODAVAČI I MI KROJIMO CIJENU.
blokirati sve...nepreostaje nam nista drugo,, ali kako i to napraviti sa ovim placenicima koji nas predstavljaju??
mavrovicu stavi se u top i ispucaj kod todorica!!..dali su mu hektare drzavnog zemljista, da ekoloski proizvodi i dize milijunske poticaje..al na osnovu cega??..sta smo mi ocekivali da ce nas mavrovic podrzavati??