• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cijene na tržnicama

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,674
Hajd probat ću staviti na 7 kn / kg. Vjera mi ne dopušta da imam išta skuplje od eura he he. Šala ali nije daleko od istine.

mijenjaj vjeru, ili još bolje da postaneš bezbožnik....:icon_cool:
pomješal si lončić proizvodnje s lončićem prodaje, a to se nesmije raditi...:eek::
 

dane001

Aktivni član
Tu od
7 Svi 2009
Poruka
2,262
evo sad imam i MTU (minimalne tehničke uvjete ) za štand,jučer bili inspektori,fali još samo baždarena vaga i kompletan sam po svim pravilima i propisima:icon_super:
 

plevak

Član
Tu od
14 Velj 2010
Poruka
698
evo sad imam i MTU (minimalne tehničke uvjete ) za štand,jučer bili inspektori,fali još samo baždarena vaga i kompletan sam po svim pravilima i propisima:icon_super:

Hm, a gdje si čekao do sad, pa sad će mraz i kraj sezone....
 

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Joj @plevak,pa bude spreman za drugu sezonu.:(nerd):

A gdje si ti?nisam te vidjela ove sezone pet puta sve skupa.Sam delaš.:(sweat)::icon_lol:
 

dane001

Aktivni član
Tu od
7 Svi 2009
Poruka
2,262
Hm, a gdje si čekao do sad, pa sad će mraz i kraj sezone....

nisam trebao do sada,nisu tražili ništa. sad se unazad mjesec dana carina i inspektori ushodali i traže sve,od cijene na proizvodima,deklaracije,naziv OPG-a,vage,dozvole od općine za prodaju uz cestu,riješenje o upisniku trgovaca,ništa od toga nisu tražili do sada,barem kod nas.
 

kils

Član
Tu od
15 Svi 2011
Poruka
326
ja sam sve to davno povadio a evo danas sam i dobio zapisnik od poljoprivredne inspekcije ,bili su mi u petak prvo na tržnici na klupi popisali što su od proizvoda zatekli ,pa onda kod kuće na štandu,pa onda u polje i plastenike da im pokažem gdje sam to sve ubrao,sve je prošlo ok,imao sam tu "sreću" da sam prvi s brodske tržnice nad kojim je proveden inpekcijski nadzor a sve u vezi fiskalizacije i lažnih OPG-ova
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

brle

Aktivni član
Tu od
9 Sij 2013
Poruka
637
Danas u Županji na pijaci 2kn-kg ima ga skoro svaki prodavač i niko ne traži više od 2kn.
 

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
2 kune.... princip...... ali svi bi varaždinsko....a Zuleima RZ slabo ide..... kupce hebe onaj štrčak gore na sredini glavice, svi se boje da je krenuo u cvijet... jooooooj
 

outlanderzg

Član
Tu od
1 Sij 2011
Poruka
401
Sredinom kolovoza revoltiran stanjem na Dolcu poslao sam inspektoratu dopis gdje ukazujem na nepravilnosti i iskreno nisam se nadao nekom rezultatu. Kao ono danas stiže dopis iz inpektorata u kojem piše da su reagirali na moje pretpostavke i izlaskom na teren utvrdili nepravilnosti i izdali zabrane rada navodeći razne članke Zakona o zaštiti potrošača i Zakona o trgovini.Ugodno iznenađenje, možda ipak naprave malo reda. Baš sam ponosan na sebe :cool:

Da se razumijemo ,nisam cinkao poimence nego sam pisao opečenito.
 

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Što ti je industrija u Karlovcu, ljudi jednostavno imaju para. Mercator u Osijeku 1,84 kn/kg. Kaže mi stari da je planio Bravo po 2 kn/kg, malo ga brao, kaže upadao do članaka u blato. Ja kod punice u gostima, prvih 5 dana godišnjeg ove godine :) Ajvarivca slabo ide kao i babura. Prodaje se brokula (2 berba - sitna), karfiol i eto kupus, doduše ove godine je i patliđan dobro odradio :) Clause Classic ratne zalihe starog sjemena, ali totalno loše, čak što više razočaravajuće sa prinosom i vigorom stabljike. Cijena 5 kn/kg konstantno. Pozdrav iz BIhaća.
 

brle

Aktivni član
Tu od
9 Sij 2013
Poruka
637
kolko? 50kg dnevno?

Ja sam lane prodavao čak po 5kn-kg al ove godine priča je potpuno drugačija.Krenuo sam sa 3 kn-kg a do kraja cijena možda bude i 1kn kako stvari stoje.
 

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,211
da,lani je bila luda sezona,ja krenuo sa 100kn vreca, pa 80,nize od 60-65kn nije islo,dnevno po 4-5 tona se prodavalo na malo i veliko. super cijene su bile. ove godine je cijena 2 kune,ponuda je ogromna,sezona bude prosla a da ne bude prave navale.jos su prosle godine musterije govorile da vise ne kupuju za dijeljenje i bacanje,samo toliko koliko se moze pojest. uzimali po pet i vise vreca,a sad rijetko tko uzme dvije. ali,bilo je vec takvih sezona,recimo 2009.
 

temptation

Aktivni član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
1,250
koja je to trznica? ako nije tajna?:icon_eyes:

Nije u pitanju gdje se prodaje,već kome se prodaje...
Slovencima,recimo nije problem platiti 4,00kn kg zelja...jer ih odlazak i kupovina na tržnici puno više košta,kad zbroje sve parametre,a oni su pametni i znaju računat...
Na tržnicama cijene isto jako variraju,jer se uredno "laže" na vagi,tak da oni koje hebe matematika,na kraju isto plate 4,00kn/kg...
 

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,211
aha,pricaj mi o tome. slovenci cekaju daljnji pad cijene,nije im "všeč".
prvo pozderu 300 porcija cevapa,i 100 gajbi piva,u dzepu im ostane 1 euro i 73 centa,onda bi za to kupili pola placa.
kad na placu ima 50 tona kupusa,od toga je 30 tona vrhunske kvalitete,cijena 2kn,da vidim ja tog slovenca koji bude jednom prodavacu dal 4.
 

Najnoviji postovi

Na vrh