Smiljan kaže:
Da ja malo uletim makar pojma nemam o kome se radi.
Nekako mi se cini da ce biti jako nezadovoljni pa ce grintati, mozda i nekakvi seoski put zatvoriti traktorima, mozda i u Zagreb doci, dati pokoju izjavu za Plodove zemlje kako je to nemoguce i prijetiti kako nece vise raditi ... i onda sutradan otici i prodati svoj urod po toj istoj cijeni uz komentare kako je to pljacka, a najesen na Gudovcu zakapariti novi traktor
Vecinu "ekipa" indirektno spominjem na forumu kad dajem nekakav primjer veceg poljoprivrednika. Sa svima sam u vrlo dobrim odnosima, a s jednim sam radio godinama na kombajnima (ZMAJ 133 i 142RM)
Nece niti jedan davati nikakve izjave, jer znam da im se ne isplati da ne bi zemlju radili. Jednom od njih ide u prilog i cinjenica da ima krug od nekih 30-ak km gdje ide usluzno vrsiti (vrsio mi je repicu pretprosle godine, ako se sjecate "COCA-COLA" prikolice
).
Kao sto sam rekao, da im ne stima, vec bih ja za to cuo od nekoga, posto suu mom kraju mala sela i sve se vrlo brzo procuje.
KRESO kaže:
Bobo kaže:
Dobar je ovaj sa zadnje slike
a šta na onog imt-a što vuče tandemku nemaš komentara mislim da je to5106 jbg nije imao oklope pa nisam vidio broj
Koliko vidim, to bi trebao biti 577 DV...
Brena svaka ima auspuh kroz haubu, no ovaj traktor ima s desne strane. Jedini IMT koji ima desno auspuh je 577 i njegovi "srodnici". Svi ostali s lijeve strane, a Brena iz haube... Ne vidim od usisnika za zrak da li postoji kakva rupa na haubi gdje je isao original auspuh, posto vidim da je ovaj prepravljan da ide iza stupa od kabine i da ne smeta u pogledu...
Nema se tu sto komentirati... Stroj i gotovo