• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cijene žitarica

tomislav84

Član
Tu od
12 Tra 2009
Poruka
69
evo baš se vratio s otkupne stanice, danas za probu požeo 10t pšenice (gabi) vlaga je bila 11,2 al se cijena još ne zna. jel tko zna koja bi mogla biti cijena na nivou države? prinosima sam zadovoljan.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
po navadi kod nas mora biti najniža u okruženju,sumnjam da bude više od 1,4kn,volio bih da sam u krivu ali vidjet čemo,dali netko zna dali se može recimo 2 vagona pšenice ostaviti kod kuče,kakva je procedura radi one potvrde kod zahtjeva za poticaj što se dobije od otkupljivača?

Z

zoky 285

Guest
U Popovaču kolega vozio i plačaju ga po 1,2 kn/kg ječam a za pšenicu mislim da su spominjali 1,40

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Samo jedna informacija, cijena psenice u Srbiji 19 euro centa za kg. (sa srpskog foruma, 21din/kg).

tomislav84

Član
Tu od
12 Tra 2009
Poruka
69
sad se oni orjentiraju na srbiju, a prije par godina im je bila baza mađarske i francuske burze a tamo su sada dobre cijene pa to nitko ne spominje kao usporedbu za formiranje cijene. inače kod nas je navodno 1,35kn/kg

breza

Član
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
744
po navadi kod nas mora biti najniža u okruženju,sumnjam da bude više od 1,4kn,volio bih da sam u krivu ali vidjet čemo,dali netko zna dali se može recimo 2 vagona pšenice ostaviti kod kuče,kakva je procedura radi one potvrde kod zahtjeva za poticaj što se dobije od otkupljivača?

potvrda ti nije potrebna već par godina

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ma ok,al svejedno nemam silos pa kakva bude cijena ja prodajem i krpim raznorazne rupe,navodno 1,30 tu gdje planiram a neki samo uzimaju na skladištenje

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Da Vrt ratarstvo u Bj su danas objavili sluzbenu otkupnu cijenu 1,3kn/kg standardne kvalitete.

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
Da Vrt ratarstvo u Bj su danas objavili sluzbenu otkupnu cijenu 1,3kn/kg standardne kvalitete.

mislim da ce kod nas biti u "maloprodaji" oko 2 kune za ječam a i pšenica ako ne i nesto preko ali to su jako male kolicine samo da recem da je ovdije kukuruz po 2 kune

Na vrh