• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cijene žitarica

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
kukuruz bi opet mogao imati veliku cijenu samo bude pitanje isplativosti nešto hraniti i ako bude se imalo šta hraniti,sa obzirom na stanje kukuruza jesen bude jako škakljiva i druga godina:confused::confused:

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Cujem okolo kalkulacije da bi psenica mogla ici na 1,80kn za kg. Ko je ostavio isplatice mu se.
Soja za stocnu ishranu presla 5kn. Ako znate da ima gdje po staroj cijeni (oko 4kn) slobodno javite.

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
Cujem okolo kalkulacije da bi psenica mogla ici na 1,80kn za kg. Ko je ostavio isplatice mu se.

Samo pitanje kada će doći na tu cijenu i da li će naši to htjeti uopće platiti?
U biti koliko sam uspio pokopčat po kojekakvim burzama kod nas je pšenica najeftinija!

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Kakva je trenutno situacija sa kukuruzima lako bi i oni mogli na jesen imati ludu cijenu. Prije par dana sam iso za Koprivnicu i mogo bi na prste zbrojit parcele gdje je kukuruz donekle okej. Pa ono je blago receno katastrofa. Kod nas u Bj se jos kako tako drzi ali podravina je nastradala.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ja pokušavam prodati nešto zobi po 1,2 ali nemoguča misija tako da lagano odustajem a stočno brašno več negdje prelazi 2 kn,nek stoji zob na tavanu dugo je do druge:vragek::vragek:

Tu od
3 Tra 2010
Poruka
465
ja pokušavam prodati nešto zobi po 1,2 ali nemoguča misija tako da lagano odustajem a stočno brašno več negdje prelazi 2 kn,nek stoji zob na tavanu dugo je do druge:vragek::vragek:

čekaj sa zobi, kak je suša krenula do sredine rujna bude i oko 2 kune

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
Ja ne prodajem ništa, kukuruza i ostalog žita imam dovoljno za svoje potrebe. Al vidim po trgovinama da kukuruz već prelazi 0,30 €/Kg. Mislim da je naj jeftiniji već 30,6 €/100 kg. A sudeći po ovome kakvi su sad kukuruzi kod nas i kakvo je stanje u Srbiji i Mađarskoj mislim da će cijene ići još dosta gore.
Zato mislim da je najbolje još sačekati sa prodajom, naravno ko ima šta za prodavati.

M

MOCO

Guest
ja neći imat ništ kukuruza jer nema klipova, a neću moć ni davat neki ludi iznos i kupovat pa se bojim da će to bit to s mojom farmom :? pa što bude moglo preživjet na onome što imam

S

seljaček

Guest
ja neći imat ništ kukuruza jer nema klipova, a neću moć ni davat neki ludi iznos i kupovat pa se bojim da će to bit to s mojom farmom :? pa što bude moglo preživjet na onome što imam

Tako se i meni piše bilo je ljepo dok je trajalo sad piši kuči propalo je.

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Živo me zanima jesenska otkupna cijena novog zrna, hoce li gospoda vladari i ovaj puta pokazati svoju pohlepnost i gramzivost i ucijeniti nas bez srama i za ovo malo uroda sto prezivi susu ili ce napokon vrijediti zakon trzista a znamo da je susa uzela danak svima, od Rusije do Amerike.

Na vrh