ŠANANA; Ako ćeš se bavit uslugama kaže:http://www.njuskalo.hr/zastita-gnojidba-navodnjavanje/cisterna-oglas-9364135[/url]
Mi vučemo 3000l sa 539, ALI SAMO kad je suho i po ravnom i onda ide, brega nesmije vidjeti, a blato još pogotovo.
Imaš jako zgodnih cisterni tako oko 2200l sa širokom osovinom, baš namjenjene za brdovit kraj i jedna takva bi bila idealna za tvoj traktor, da nemaš straha da te nekud povuče ili nedaj Bože da se desi kakvo zlo!
Nemoj zaboraviti da njegov traktor s prednjim pogonom ima oko tonu i pol, i vrlo je kratak.ma to mi je potpuno jasno, al mi smo s univerzalom 643 koji ima nepune 3 tone vukli cisternu od 4200 l, i to po lijepim bregima kakvi su kod nas... a cisterna sama ima 1500 kg. tak da ne vidim zakaj bi ova s ravnim rudom kolegu dizala? jedini problem kod cisterne je kad nije do kraja puna, pa naglo kočenje obično uzrokuje bol u vratu dva dana
Ak 539 more, neboj se za 35-taka.Jel se propne 539 ako cugneš malo jače pod tom cisternom jer imam istu i ne usudim se voziti sa Z3511 jer mislim kad bi bila puna cisterna da bi se propinjao.Mi vučemo 3000l sa 539, ALI SAMO kad je suho i po ravnom i onda ide, brega nesmije vidjeti, a blato još pogotovo.
Imaš jako zgodnih cisterni tako oko 2200l sa širokom osovinom, baš namjenjene za brdovit kraj i jedna takva bi bila idealna za tvoj traktor, da nemaš straha da te nekud povuče ili nedaj Bože da se desi kakvo zlo!
Nemoj zaboraviti da njegov traktor s prednjim pogonom ima oko tonu i pol, i vrlo je kratak.
U643 je dulji za pol metra, ak ne i više.