adonis basser
Aktivni član
- Tu od
- 26 Velj 2013
- Poruka
- 1,223
Mikula, pravi strojevi. To vam usluzno neka firma radi odvoz? Laguna je u zemlji vidim. Iskopana je zemlja pa je stavljena folija ili je betonirana ?
e gdje je crkotini mjesto nego u zemlji , prije toga je ostavi da se nahrane lešinari ..ne bi nestalo bjeloglavog supa da kvazi stručnjaci ni diplomirali na održivom razvoju ...Da, to nam jedna firma uslužno vozi http://www.snovalley.ca/services/manure/ a lagune su iskopane u zemlji i samo je dno betonirano, ukupno su tri lagune dužine 85 m a širina je 35,45 i 55 m. Zvonko ne samo da je "nitratna" direktiva na djelu nego polek te lagune imamo iskopanu grabu u koju bacamo uginule/eutanizirane krmače , odojke i posteljicu pa kad se napuni dojde bager i iskopa novu i odmah tom zemljom zameće onu staru i šibaj dalje. Kad sam to videl ostal sam "paf" rekel sam šefu da bi kod nas zaprli farmu u istom danu.
I kaj je on rekel na to?
Nego, čovječe, pa kad ti spavaš? Sad je koliko 2 ili 3h ujutro?
e gdje je crkotini mjesto nego u zemlji , prije toga je ostavi da se nahrane lešinari ..ne bi nestalo bjeloglavog supa da kvazi stručnjaci ni diplomirali na održivom razvoju ...
Da ali im satnica sigurno nije manja od 20 CAD (bruto, neto je cca 15% manje) jer tak obično imaju traktoristi (od 20 do 25 CAD bruto)