• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cisterne

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Mislim da je neki rus ili neki stari same?
Nije bila skroz puna,jer kad je nekaj stal ljuljalo ga je napred nazad,al kad je kretal malo se pomucil al je ljepo krenul s vise gasa.
Al nije juril brzo mozda pola gasa u nekoj manjoj brzini.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
danas čiščenje unutrašnjosti..bilo je strašno..pijesak i šljunak sigurno je sad lakša za tonu.

Prilozi

• cisterna.jpg
    cisterna.jpg
    29.3 KB · Pregleda: 193

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Koliko dugo nisi čistio!?
12 mjeseci,prošle godine vozio vodu iz bednje..možda odatle toliko pijeska..ali ipak čudno ovaj unutra je bio krupniji.

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Pa puno se nakupilo, ja čistim svake godine isto i bude jedne-dvoje tačke!

ibosilj

Aktivni član
Tu od
26 Pro 2012
Poruka
1,056
Bok ljudi,

ovak, imam problemčić, imam cisternu s dva ulaza otraga, s tim da jedan na hidraulično otvaranje (donji za ispust). Problem je kaj na donjem izlazu imam samo zasun i ništ drugo, ostavljeno je cca 1,5 cm navoja, al nema cijevi s kopčama da mogu i na donju rupu kapčiti cijev ili ono kaj mi je još bitnije, raspršivač da mogu ja to šamarati po zemljama. Znači, svakak bi mi trebal još jedan dio s kopčama na koji mogu kačiti cijev ili raspršivač, i raspršivač. Gdje bi to bilo najbolje za kupiti, koliko okvirno košta ili bi bilo bolje to dati nekom majstoru da složi? cisterna je 4200 l pocinčana, otvor je fi120

Hvala unaprijed.

Tu od
19 Lip 2011
Poruka
228
ima tog za kupit u ducanima s takvim stvarima. Ja sam fi150 ali onaj drugi dio, bez kopci platil okko 270kn. i to ti ima na sebi navoj tak da sam bez problema mores zamjenit

Posljednje uređivanje od moderatora:

ibosilj

Aktivni član
Tu od
26 Pro 2012
Poruka
1,056
Hvala na odgovoru, gledal sam malo po online katalozima, al svi uglavnom imaju dijelove za creinu. i fi 100...

Tu od
19 Lip 2011
Poruka
228
ak nema nigdi tu kod tebe i budes moral gdi dalje imas sigurno u ducanu u klostru podravskom. jbg to je tebi oko 80 km daleko

ibosilj

Aktivni član
Tu od
26 Pro 2012
Poruka
1,056
nije ni to predaleko za skoknuti, ako znam da 100% imaju ono kaj mi treba, ima možda na netu podaci od trgovine di se to može kupiti da nazovem i pitam?

Zombie

Član
Tu od
29 Ožu 2013
Poruka
629
imao problem s cisternom,izvezem 2-3 i kad se zagrije nemoze vise vuci..jucer rastavio pumpu od cisterne streue-mix 6000L,pumpa kapaciteta 8000L/min ....lamele pojedene 1,5cm ima ih 4 kom a duzina lamela je 44cm...a stator je pojeden da nije za vjerovat,sada ide na poliranje pa valjda bude vukla kako spada...steta sto nisam slikao...

Posljednje uređivanje:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
nije ni to predaleko za skoknuti, ako znam da 100% imaju ono kaj mi treba, ima možda na netu podaci od trgovine di se to može kupiti da nazovem i pitam?

To ti je trgovina PZ Kloštar Podravski, to ti je kod mene u mjestu.
Imaju univerzalne djelove za cisterne fi 100, fi 120...imaju sve kaj treba za cisternu.

Neznam sad broj napamet, ali ako nikaj ne riješiš javi se tu da ti napišem broj pa ih nazovi i rezerviraj si dio i odeš po to.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
Hvala na odgovoru, gledal sam malo po online katalozima, al svi uglavnom imaju dijelove za creinu. i fi 100...
Probaj nazvati PSC Ferenčak u Križevcima oni ti imaju sigurno

ibosilj

Aktivni član
Tu od
26 Pro 2012
Poruka
1,056
Hvala Vam na informacijama, već mi je kolega vranicmarko85 poslao kontakt u pp, za ono kaj sam ja naplaniral, trenutno nemam love, al kad se skupi ide nadogradnja..

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Dobra cisterna, koliko je to staro, a još uvjek služe.
I ja sam našu jučer nagurao pod šupu.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
da moja je 84 godište i radi vrhunski. Jako brzo napumpa, a ja sa svojom samo vodu vozim i kakva je izvana takva je i iznutra. Inače nikad je nisam probao sa ovim malim voziti jer mislim da bi se propinjao kad bi bila puna. U planu je bila nova Creina za kupiti, ali kad smo čuli cijenu odustali smo i uzeli ovu jer u mom kraju ima još jedna takva pa smo vidjeli da je vrhunska :).

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,246
E da barem moja ima gdje biti pod susom.. Ovako je pod vedrim nebom.. Trebal bi nekaj izmisliti kam da ju stavim.

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
I ja danas svoju u suho stavio! No prije će iznutra strunuti nego iz vana (moja je farbana)!

Najnoviji postovi

Na vrh