• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cisterne

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
Izvadio sam to "strano tijelo" odnosno šeraf iz gume, srećom, bio je dosta kratak, tako da nije probušio zračnicu.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Dugo je imaš? kako si zadovoljan s njom?

Imam je već 3 godinu i prezdovoljan sam s njom. Uzeo sam je polovnu i s njom vozim samo vodu jer preko ljeta mi oće nestati vode pa mi je ona isključivo za pitku vodu. Vučem je nekad sa 6245, a češće sa proximom jer je brži. Ima odličnu pumpu i jako brzo napumpa.

Mislio sam uzeti novu Creinu 3000l, ali je bila 35 000 kuna pa mi je to bilo puno i uzeo sam ovu i mislim da je puno bolja od Creine.
Ako te još šta zanima samo pitaj...

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
Lijepo, i ja mislim da su te cisterne bolje od Creine, ako ništa drugo, imaju jaču pumpu i prije se napune. Ja sam svoju kupio prošli tjedan, i odvezo sam 10 tak, ok je. S obzirom da voziš pitku vodu, kad si je kupio, jeli bilo kamenca u njoj, s čime je to najlakše očistiti?

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Lijepo, i ja mislim da su te cisterne bolje od Creine, ako ništa drugo, imaju jaču pumpu i prije se napune. Ja sam svoju kupio prošli tjedan, i odvezo sam 10 tak, ok je. S obzirom da voziš pitku vodu, kad si je kupio, jeli bilo kamenca u njoj, s čime je to najlakše očistiti?

Ja sam svoju malo skuplje i platio, ali je čovjek od koga sam kupio isto vozio samo vodu za stoku i kad sam je otvorio skroz je čista i ništa ne čistim iznutra od kad je došla. A koju cisternu ti imaš?

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
Ja sam kupio Marchner 4000 Litara, čista je iz nutra, samo što ima na mjestima tanak sloj kamenca, pa bi ja to rado očistio, a ne znam s čime, da cink ne oštetim. Inače mislim voziti samo čistu vodu za zalijevanje, za pitku vodu je neću koristiti.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Ja sam kupio Marchner 4000 Litara, čista je iz nutra, samo što ima na mjestima tanak sloj kamenca, pa bi ja to rado očistio, a ne znam s čime, da cink ne oštetim. Inače mislim voziti samo čistu vodu za zalijevanje, za pitku vodu je neću koristiti.

Mislim da i moja ima tako negdje taj sloj kamenca, ali možda negdje sitno. Stavi sliku svoje cisterne, jel ima naletnu kočnicu?

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
Stavit ću neki dan, da ima naletnu kočnicu, i baš sam danas rastavio rud, da vidim kako radi, i da malo podmažem.. ma ja sam i tako u ravnici, pa mi kočnice na njoj ne znače previše, al neka se nađe.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Imamo i mi strou-mix 3000l sigurno več 10-15 godina, odlične su to cisterne, isto kupnjena polovna mislim 1998.

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Evo i moje cisterne Creina 3200l 2008 godine kupljena nova :cool2:

7nve.jpg

7h6h.jpg

nikola96

Član
Tu od
18 Lip 2013
Poruka
96
@Dado 121 kolko je koštala cisterna i ovo DF na kraju registarske oznake, to namjerno ili ? ;))

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
@Dado 121 kolko je koštala cisterna i ovo DF na kraju registarske oznake, to namjerno ili ? ;))

Izašla nas 28080kn sa prv-om,ali je opčina ili županija subvencionirala 60% kao neka sredstva za izđubrivanje tako da nas je na kraju izašla oko 10 000kn jer mi smo još u sustavu pdv-a tako da smo i pdv dobili nazad,ai novo je novo,nismo htjeli polovnu. Ko zna kakvu bi polovnu kupili za 10 000kn
Da registracija je bila moja želja.

Posljednje uređivanje:

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
Meni danas napukla guma, nije bilo izbora osim Good Year implement. Ok, sad ima obje nove gume, i ima da izdrže dugo godina.

Posljednje uređivanje:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Dvije su osovine pa negdje 10000 ili 12000l. Kako ju taj mali uopće može vući?
Bez problema, može i sa manjim :icon_kidra:
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=I5CwrUEgN7c[/YT]
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=L6e3VH9LFU4[/YT]
Naravno ako je prazna...

Najnoviji postovi

Na vrh