• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cisterne

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
evo i ja sam od danas ponosni vlasnik Creine 2200litara, kupio sam rabljenu u savršenom stanju...
stižu fotke sutra, ostavo sam fotić na selu...

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
To je sve original na njoj, ako je onda stvarno nije ništ radila i bila je garažirana :!: :!:

Jako lijepa cisterna :mrgreen:

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
da origgigi, našao u nekom selu između Garešnice i Kutine, djedica povratnik iz njem... "kao" bavio se poljoprivredom neko vrijeme...
promijenio sam samo srijeva na sifonu i čašicu (pokušao ju odviti pa mi je pukla) :(
po njegovoj priči radila je jako malo, zadnje je bila u njoj voda, susjedu je posudio kad je ovaj radio kuću...

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
jeli je netko od vas popravljao zasune na cisterni?? da li se nešto može popraviti ili baš moraju ići novi (novi mesingani koštaju oko 700 kn)... :shock: :shock:
onaj usisni (lijevi) sam danas uspio odviti od cijevi (zadnjeg poklopca), i malo sam pobrusio sa okretnom četkom kanale i sad sjeda ona unutrašnja ploča do kraja..
onaj ispusni ne mogu odviti, a nemam tako velike rolcange da odvijem..
naime, koliko vidim, ne nasjeda ona ploča unutri do dna zasuna, valjda zbog hrđe :roll: :roll:

A

Ado

Guest
Int me koliko traktor IMT 539,moze vuci cisternu za vodu koji kapacitet ,koliko je preporucljivo .-Kojim stepenom prenosa ?Hvala na odgovoru .-Ado_

S

stjepan1988

Guest
Ado kaže:
Int me koliko traktor IMT 539,moze vuci cisternu za vodu koji kapacitet ,koliko je preporucljivo .-Kojim stepenom prenosa ?Hvala na odgovoru .-Ado_

Nebi ti preporučio više od 2500L, da ne gledaš u oblake kroz 539 umjesto put. :D :D :mrgreen: :lol:

A

Ado

Guest
Hvala na odgovoru .-Tako sam i mislio da je toliko dovoljno .Imam cisternu rucni rad 2500L toliki je kapacitet punjenja vode,vuce je Fergusson 45Ks bez ikakvih problema .-Ado_

S

stjepan1988

Guest
Ado kaže:
Hvala na odgovoru .-Tako sam i mislio da je toliko dovoljno .Imam cisternu rucni rad 2500L toliki je kapacitet punjenja vode,vuce je Fergusson 45Ks bez ikakvih problema .-Ado_

U slučaju nužde možeš i 3000L, samo pobrini se onda da fergić dobije utege na poklon.

B

BAGERISTA

Guest
Moj je godinama vuko 3000,nikad problema i danas kad zatreba idem kod rođaka i gas...
Jedino kad je puna treba malo pripazi kod naglih zavoja ili ali ako voziš normalno sve pet s njom......... :mrgreen: :mrgreen: i on je sam vukao sa svojim imt...prije nego je kupio bio torpedo......

Njoko

Dobro znana faca
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,635
Moj je godinama vuko 3000,nikad problema i danas kad zatreba idem kod rođaka i gas...
Jedino kad je puna treba malo pripazi kod naglih zavoja ili ali ako voziš normalno sve pet s njom......... :mrgreen: :mrgreen: i on je sam vukao sa svojim imt...prije nego je kupio bio torpedo......

Pozdrav forumaši novi sam na forumu posjedujem cisternu 3000lit nemam pojma koja marka uslikat ću je stavit na forum ali muči me jedno. ja cisternu koristim samo za prevoz vode u voćnjak nikada nisam koristio pumpe mislim da je vakumska ali nisam siguran pa kad stavim sutra molim za pomoć tko se razumije kako to sve funkcionira,inače je punim preko pumpe električne velike potopne.

B

BAGERISTA

Guest
Pozdrav forumaši novi sam na forumu posjedujem cisternu 3000lit nemam pojma koja marka uslikat ću je stavit na forum ali muči me jedno. ja cisternu koristim samo za prevoz vode u voćnjak nikada nisam koristio pumpe mislim da je vakumska ali nisam siguran pa kad stavim sutra molim za pomoć tko se razumije kako to sve funkcionira,inače je punim preko pumpe električne velike potopne.

Ako znamo drage volje čemo pomoč.

X

X19Ranger93

Guest

moj ursus c-335 vuče 2200 litara bez problema, čak i u 3. brzini možeš krenut

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792
zna li netko kako cisternu od lož ulja oprati za korištenje vode za navodnjavanje?

B

BAGERISTA

Guest
zna li netko kako cisternu od lož ulja oprati za korištenje vode za navodnjavanje?

Oribaj je dobro s benzinom,,,i poslje topla voda i praha,,,makar nebi škodilo nitra,,,ali je skup,,,pa neznam kako je velika ta cisterna.........:scratch

Ako je od plastike,,,onda nitro izbaci,,,,,iz programa,,,sad neznam kakodrukčije da se masnoča skine.8)

B

BAGERISTA

Guest
metalna 4 000 l

Onda tako nekako,,,mada je kod mene još gore,,,jer moja je 14000litara,,,sa kamiona koja je prevozila naftu,,i sva je od aluminija...........dok to operem,,,bit če belaja,,,,,,čak sam razmišlja i na kraju derat s visokotlačnim,,,na toplu vodu,,,sa šamponiranjem,,,koja je kod mene,,,....a i kod tebe može,,,samo moraš neko sredstvo za odmaščivanje.........

Najnoviji postovi

Na vrh