• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cisterne

B

BAGERISTA

Guest
koji bude prvi čistio neka javi što i kako
ps.ako preživi,heheh

Javi,,,ako budeš čistija i s čime si je opra,,.....:?:ja je moram naštimat,,napravit postolje di če stajat,,,i spojit cijevi,,jer je bila šasija odrezana,,,pa i treba poklopac napravit di je bila original punpa.......

Naravno,,,kod mene je prednost,,,izbacija san cigarete,,,sad barem nema blizu iskre.....:rolfer::rolfer:

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792
bagerista vidi ovo-http://brodimpex.hr/ponuda/fam1/sredstva-za-odmascivanje-i-ciscenje

B

BAGERISTA

Guest
bagerista vidi ovo-http://brodimpex.hr/ponuda/fam1/sredstva-za-odmascivanje-i-ciscenje

Pošalji mi link,,,ovo mi ne pali,,,kad budeš stiga,,,,nemogu otvorit ovaj.......:scratch

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
kupili cisternu pa eto koja slikica...cisterna je PLM 6000l

DSC00441.jpg

DSC00438-1.jpg

DSC00437-1.jpg

DSC00435-1.jpg

DSC00434.jpg

DSC00433.jpg

fendonja

Član
Tu od
11 Pro 2010
Poruka
326
cestitam na kupnji..dobro izgleda cisterna:supz:koja je to god i kak se ponasa case sa njom:?:
p.s. zadnje gume su ti katastrofa

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
hvala...cisterna je 1991 god...case ju ni ne osjeti...ide ma odlično....da gume su katastrofa nove idu gore ove godine prije jeseni..ali i te su još dobre

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
I ja imam PLM samo od 4000l, dobre su. Rotor je sa 7 lamela i dobro vuce samo sto smo joj morali mjenjati crijeva sta ide od pumpe prema bacvi, unutra se odvojili slojevi i pri usisavanju se skupe pa nije htjela vuc. Bacva ko nova. Stara Creina osla jeftino...

Njoko

Dobro znana faca
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,635
Ako znamo drage volje čemo pomoč.
:supz:
Molim za pomoć ovo je vakum pumpa to znam šta je važno za nju kao što sam prije naveo vozim samo vodu ,punim je preko potopne pa mi oduzima vremena dosta šta sve moram učinit da je osposobim na njoj sam promjenio sve ležajeve brtve ulje Vi ste tu da mi pomognete tip je Krone 3000 lit.

OVO tj pumpa me najviše muči

Uploaded with ImageShack.us

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Pobogu pa gdje ti je ručica za prebacivanje usisavanje - ispuhivanje?

Njoko

Dobro znana faca
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,635
Ma imam sve samo sam je maknuo kada ubacivam vodu treba mi jači protok zraka jer pumpa mi je dosta jaka pa tera zrak ,molim ulogu ručice laik za te stvari sutra je stavim pa onda objašnjavajte da skontam princip rada .

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ajoj, jebemu misha, služiš se cisternom, a ni osnove neznaš....joj, joj

Njoko

Dobro znana faca
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,635
:?:
Ajoj, jebemu misha, služiš se cisternom, a ni osnove neznaš....joj, joj

:?: :oops:HAHA šta češ vozim samo vodu, nemogu znati sve več mi puna glava svega. Zato ste Vi tu ako hočete pomoči da osposobim pumpu ako nemogu onda si sam nešto sklepam ali rotacionu s ovim djelovima
http://vinkos.hr/proizvod.php?id=33
Bitno mi je da može vuči s dubine do 8 met ,neznam može li vakum pumpa otvor fi160 s te dubine sumnjam ili možda manji promjer staviti.:oops:

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
:?:

:?: :oops:HAHA šta češ vozim samo vodu, nemogu znati sve več mi puna glava svega. Zato ste Vi tu ako hočete pomoči da osposobim pumpu ako nemogu onda si sam nešto sklepam ali rotacionu s ovim djelovima
http://vinkos.hr/proizvod.php?id=33
Bitno mi je da može vuči s dubine do 8 met ,neznam može li vakum pumpa otvor fi160 s te dubine sumnjam ili možda manji promjer staviti.:oops:

pa trebaš otvoriti pumpu i vidjeti kakve su joj lamele, njih možeš i sam napraviti od bakelita

B

BAGERISTA

Guest
MATIJA CASE

Malo kasnim ali dobro je,,nikad kasno za želje.......:mrgreen::mrgreen:
častitam na kupnji,,,,nešto mi se čini da je slična mojoj............:shock:

Nek te služi bez greške.....:supz::supz:

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
na sto treba paziti kod kupnje polovne cisterne?

Obrati pažnju na stanje bačve, najbolje ako možesa otvori cisternu i pogledaj kakva je bačva iznutra. Bitna je takođe i pumpa al ona se za razliku od bačve može relativno lako popraviti ili repariti.

Najnoviji postovi

Na vrh