Zahvaljujem..
Jer i meni ide van ruda,,,pa reka da nije nešto,,u k...cu,a kad kreneš u rikverc,,onda krene unutra,,,bit če neki ublaživač udaraca,,jer sam ja to skida,,kad sam farba.pa da vidim dali sam dobro složija..:shock::blackeye
A najbitnija mi je rozeta..:shock:
To mi je jasno,,,,ali sad,,,nači u rudi bi trebala bit spojena neka šipka direkt na doboše,,,odnosno poluge koje šire pakne,,,di je inače sajla od ručne,,,,,,ako sam dobro shvatija..
Jer nešto mora gurnut,,,,odiza mehanizam..:scratchsamo šta kad sam ja skida,,,nisam ništa naša,,da je spojeno,,unutra,,:?
Čekaj da ne dođer,,onda povezano na polugicu koja se miče,,kako ide reuda unutra i van,,,jer ima neki kanal koji je pomijeri,,,...sinulo mi je na koji princip bi to trebalo delat,,,,ali poslikat ču,,da vidim dali je to na taj način nekad bilo gore,,,jer ručna radi..
Taj ravni utikač je priključak za uljnu kočnicu...
Tocno, imam takav na traktoru, na traktoru je muski a na prikolicu ili cisternu se montira zenski dio spojnice.
Ako imaš zračne,nečeš je moč koristit..značito je muški dio na traktoru ja na cisterni imam zračne kočnice ovi što su mi to ugradili kažu da je to pod stalnim pritiskom
Tocno, imam takav na traktoru, na traktoru je muski a na prikolicu ili cisternu se montira zenski dio spojnice.
Ako imaš zračne,nečeš je moč koristit..
Treba mjenjat zračne cilindre i stavit uljne,onda možeš koristit kočnice na cisterni..