• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cisterne

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
img1134ru.jpg

B

BAGERISTA

Guest
lisnik

Vidim na novo uređena,,,još cijevi,,,i ide u delo:shock::prayer::prayer:

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
može li još koja slika cisterne, onako iz profila. :) koja je ovo marka?

tinda

Član
Tu od
20 Kol 2011
Poruka
592
jel ju može IMT vuči čini mi se ko naša

Posljednje uređivanje od moderatora:
B

BAGERISTA

Guest
Mislim da je reiter.....malo se slabo vidi,,pa sad nek kažu,,koji je imaju..ako sam dobro napisa..

ova je starija,,pa ču stavit kad budem slika,,,kad je u delu..

Uploaded with ImageShack.us

tinda

Član
Tu od
20 Kol 2011
Poruka
592
izgled 99%ko naša samo što naša ima drugi naziv

Posljednje uređivanje od moderatora:
B

BAGERISTA

Guest
Odlična,,,za sad bez greške......:supz::supz::supz:

A Još da nađem zadnju brtvu novu od vratiju,,,,,jer mi je ova nekako ispucana,,,,pa da kad je otvorim zamijenim,,,i nju,,i onu gore na tuljku,,koja je u obliku slova "U",,,

Struja sva lani napravljena na novo,,,tako da svijetli ko betlehem........:mrgreen::rolfer:
nači ču i jednu iza..kad sam dela struju...

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
A jel' se ne može ruda preokrenuti tako da se kopča dolje na traktor? Ja imam Bauer pocinčanu 3000 lit. i na njoj je ruda izvedena na taj način da se može preokrenuti i tako kopčati i dolje i gore na traktor.

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
Evo i moja cisterna Bauer 3000 lit.

na prednjoj strani nema kontrolno staklo nego kazaljku koja pokazuje nivo, što mi se jako sviđa

B

BAGERISTA

Guest
A jel' se ne može ruda preokrenuti tako da se kopča dolje na traktor? Ja imam Bauer pocinčanu 3000 lit. i na njoj je ruda izvedena na taj način da se može preokrenuti i tako kopčati i dolje i gore na traktor.

Nemože na ovoj,,,jedino ovako...:blackeye:blackeye,a i po meni je možda i bolje,.........neznam kako se kod tebe ponaša ovako zakopčana dole......

Jedino mi je žao,,šta nema ulaz za krcanje ispred sa strane,,neko bi mi više pasalo,ali šta je tuje,,,mada se more i to napravit,,.samo me nije volja rezat,,sa strane,jer ču si nač dela...

Moreš mi možda reč,,koji broj guma imaš gore,,,na svojoj,,i dali si ih mijenja,....:?::?::?:

A ovo je odlično,,za pokazat koliko je puna,,nisam do sad vidija na ovaj način,,,,ali je po meni bolje od stakla.........

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
Ovdje kod mene su brda pa je donje kopčanje bolje nego da se kopča gore. Traktor je sa ovim kopčanjem stabilniji jer cisterna više opterećuje traktor.

Neznam napamet koje su gume moram pogledati pa ću javiti.

Ovakav način sa plovkom i kazaljkom je bolji nego sa kontrolnim staklom. Ovako u svakom trenutku znam koliko je cisterna npr. puna ili koliko je još ostalo u cisterni. Vrlo praktično!

B

BAGERISTA

Guest
Neznam napamet koje su gume moram pogledati pa ću javiti.

Ovakav način sa plovkom i kazaljkom je bolji nego sa kontrolnim staklom. Ovako u svakom trenutku znam koliko je cisterna npr. puna ili koliko je još ostalo u cisterni. Vrlo praktično!

Ajde kad budeš moga pogledaj,,,,da vidim,,,baš me nešto zanima..

Ovo je odličan način,,,creina ima i gore i dolje mogučnost,,,(sad neznam ove nove),dali se more konbinirat,,,ili se naruči kako očeš,,,,ali na starijima ima.,.

A za ovu kazaljku,,kažem majka,,jer jednostavno nemoraš trčat,,,kad dođe na kraj,,,,zatvaraj,pa ovo pa ono,,,puno je praktičnije,,,,,,šta je unutra lopatica,,,,ili neki plovak,,,koja diže kazaljku,,,ili nisi otvara..

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
Dimenzije guma su: 11.5/80-15.3
A ova kazaljka je jako prosto napravljena. Pričvršćena je za pocinčanu cijev savijenu pod uglom od 90*. Na drugom kraju te cijevi nalazi se plovak, napravljen je od ploča, od nekog materijala sličnog stiroporu, samo je dosta tvrđi od stiropora. Kad je budem otvarao poslikaću to. Uglavnom mnogo je jednostavno a vrlo praktično. Puno je bolje od kontrolnog stakla, bilo da punim cisternu ili da praznim, u svakom trenutku znam koliko ima vode unutra.
Prije ove sam imao Creina cisternu 2200 lit. koja se toliko istanjila od hrđe, da se jednostavno ulopila sa jedne strane kao limenka piva. Sad mi služi da u njoj držim vodu za zalivanje bašte.

Na vrh