B
BAGERISTA
Guest
Rozeta če se delat,,,,a cisterna nije imala ovo gore,,,pa se neče ni stavljat,,jer je lopta njezina na vrhu,,,koja dela svoje delo,,,......
ma on radi sa njom još uvjek a ja je nisam vidio gdje su rupe
a kaže mi da se mogu pokrpati sa autogenim
Tako je najbolje, farba je tanka i osjetljiva, lako se ošteti i onda tu počinje da hrđa. Taj sloj bitumena je relativno debeo, otporan na grebanje i otporan na lužnato djelovanje osoke. Sa takvom zaštitom može biti jako dugo, bitno je samo povremeno kontrolisati da nema oštećenja.tako je i kod mene bilo jednom čovjeku, isto se zgužvala ko limenka piva ali se je ta i navezla, čovjek je imao novaca pa je kupio novu i čim je cisterna došla, on ju je otvorio te je svu iznutra namazao bitumenom sa onim što se farbaju i pragovi na autu da ne rđaju, samo neznam odakle mu bitument nisam previše ispitivao.
Dao njoj je pola života više,,nego šta bi izdržala ovako.........rayer:ili bitumen,,ili brodska farba..
Ja ti ne bi preporučio da kupiš tu cisternu. Problem kod cisterne koja ima farbanu bačvu je taj da se farba na dnu ošteti i onda počne da hrđa. Najčešće se na to ne obraća pažnja sve dok ne bude kasno. Ta što ti imaš u ponudi vjerovatno je ili toliko hrđava da su se stvorile rupice ili je pjeskarita pa je na nekim mjestima toliko tanka da je probijena. U svakom slučaju bježi od nje. Da ti se nebi desilo ovo:
ovo je moja Creina 2200 lit. toliko je hrđa pojela da se istanjila i zgužvala kao limenka piva.:mrgreen:
daj nemojte me plašiti da se takvo nešto dogodi sa rupicama - kako ????????????