Evo da se i ja malo pohvalim sa svojim fajfericama koje su pod budnim okom čuvara
-jel tornjak čeka red na sisanje ili je bio prije njih
Uči se po malo ima sve pod kontrolom
Evo da se i ja malo pohvalim sa svojim fajfericama koje su pod budnim okom čuvara
-jel tornjak čeka red na sisanje ili je bio prije njih
Uči se po malo ima sve pod kontrolom
Ovo su nerastići prijavljeni u HPA za testiranje,2 komada:
Dominik pa ti si "oko sokolovo".... Ispred je kukuruz i zob,omjer pola-pola,to imam i sa time ih ove godine hranim,a neka su oni trbušasti,lijepi i debeli,šta bi im kičme trebale biti vani,onako gore kao hrbet !!!!?????
Dominik pa ti si "oko sokolovo".... Ispred je kukuruz i zob,omjer pola-pola,to imam i sa time ih ove godine hranim,a neka su oni trbušasti,lijepi i debeli,šta bi im kičme trebale biti vani,onako gore kao hrbet !!!!?????
pozdrav svim članovima ove stranice nikola svinje su ti krasne u dobroj kondiciji što bi mi slavonci rekli SVINJE MOJE LIPE PA DEBELE
Dobro nam došao imenjače!
Nisam to rekao. Al 50 posto kukuruza za nerastića koji je u zatvorenom je puno. Bolje mu daj čistu zob i suho sijeno i to litru po grlu po obroku ( zobi ) a svakih par dana klip kukuruza. Jedan.
ja osobno mislim da nerast sa litrom zobi u zatvorenom ne može biti u formi slažem se da je zob za ishranu nersta odlična ali mislim da je malo litra na obrok. think):