Evo malo mojih.
Mladi nerast. Neki dan testiran. Prošao genetsku analizu.
Suprasne krmače.
Stari nerast.
Nazimice.
I još štošta.
A je ti krasan ovaj mladi nerast!!!
:icon_thumright:
Evo malo mojih.
Mladi nerast. Neki dan testiran. Prošao genetsku analizu.
Suprasne krmače.
Stari nerast.
Nazimice.
I još štošta.
A je ti krasan ovaj mladi nerast!!!
:icon_thumright:
Nisam rekao da dajem litru zobi nago litru mješavine zobi, ječma, posija i kukuruza. Bude tu i stočnog graška kad imam. I obilato suhe djeteline sad a u sezoni svježe naravno.
Usput pozivam sve koji su zainteresirani za izložbu u Slavonskom Brodu neka se jave na PP. Kao izlagači naravno.
li jKoji je razlog da je nerast tako plašljiv? Trauma iz prošlosti ili do sada nije bio vani, dali je skako do sad? Koja kila nebi mu naškodila da ga krmača ne nadigne, ovako na slici malo su mu leđa sedlasta ali možda je to samo stav tog trena. Krmača i prasci su mi ovako na izgled OK "lipi i debeli" samo bi iz ishrane svakako izbacio napoj (to je priča za sebe da nedužim) u svakom slučaju nepotrebno i suvišno. To je moje mišljenje da se ne uvrijediš na koju opsku ali mislim da crne,turopljske,mangulicu i ostale primitivne i prijelazne pasmine netreba hraniti sa Sano i inim preparatima kako se hrane ovi novi hibridi ili kako se hrane domaće bijele svinje u tipu landrasa (kojih više gotovo i nema) nego što prirodnije što više rova i paše uz dohranu sa žitaricama i suhom lucernom.