da li ima netko za prodati??
Koliko trebaš?
da li ima netko za prodati??
Stranica je trenutno u mirovanju jer nam je administrator u Škotskoj. Krajem mjeseca se vraća pa krećemo punom parom.
Težina prasaca kod odbića ovisi naravno ovisi o više faktora kao npr. vrijeme odbića, mliječnost krmače, ishrana krmače u dojnom razdoblju... U prosjeku bi prasci trebali biti teški oko
12 kg kod odbića sa sa 8 tjedana. Naravno ima krmača koje mogu imati prasce pod sobom i 10 tjedana i takvi prasci budu i preko 15 kg. Osobno imam nekoliko takvih. Nadam se da ćete se složiti da prase odbijeno sa 5 kila nema budučnosti.
Koliko trebaš?
naravno da nemaju budućnosti kao što nema ni budućnosti nazimica koja je pripuštena pod nerasta sa 50 kila a toga ima danas dosta pa se pojedici čude sami sebi i na kraju sami sebe ubjede da to tako biti mora i da je to ono pravo što može biti od cssdevil):
trebao bi dvije nazimice......samo moram rješiti prostor do kraja, zanima me koliko bi bile novčića.....tamo negdje kada skinem ječam, i djetelina dođe do košnje, da ih mogu hraniti kako treba.......:cool2:
oooo kolega odlično leglo:icon_pidu:
Prasci ko boce... :
Lijepe slike Nikola i prava roba gdje je mesa nema gladi još kad berba u vinogradu završi bit če i za podmazati grlo...
ljepe crnkinje imaš Nikola:icon_super:
Jel možemo im kako pomoći.
Koliko je meni poznato nema znacajnih gubitaka grla CSS.
Predstavljam clana UCSS Fajferica.
Marijo Bedekovic, Jakusevac
http://m.youtube.com/watch?v=Xv4H6Oge1_k