cizmesinkin
Član
- Tu od
- 19 Sij 2011
- Poruka
- 314
evo ovako situacija na području cvelferije je bila dosta teška i nimalo ugodna
što se tiče css na tom području naj ugroženije su bile one u mom vlasništvu ali pravovremernom reagiranju i shvatanju nadolazeće opasnosti sve su evakuirane po suhom terenu tako da nisu ni u jednom momentu bile ugrožene osim jednog praseta koje je iskočilo iz prikolice dok nije mreža billa postavljena na prikolicu ali i ono je našlo spas na drugom kraju sela kod jednog kolege u svinjcu samo sad moram otić po njega ovih dana evakuacija je trajala do jedan sat posle pola noći a ujutro u osam sati kad sam došo kući u dvorištu je bilo oko 80 cm vodei sad još uvjek su sve zbrinute na sigurnom u apševcima i u podgrađu zahvaljujem se dečkima koji su sudjelovali u akciji zbrinjavanja jer nije bilo lako sa traktorima napraviti više od 200 kilometarai uz to utovarat i istovarat svinje sad samo treba biti strpljivo da prođu sve veterinarske filozofije da se svinje vrate kući a za hranu će se gazda pobrinut onako kako on bude znao samo vam jedno mogu reći ne daj bože da neko ovo doživi da i da napomenem još ono naj bitnije u prvih par dana su mi se javili svi kupci koji su kupili od mene css i ponudili svoju pomoć na što sam im jako zahvalan a isto tako i kolegama svinjogojcima sa foruma fejsbuka i naravno gudovačkog sajma hvala im svima od srca jer im to ne mogu nikad zaboravit a ako sam nekog zaboravijo spomenut neka mi oprosti .
Nema na čemu kolega,ako ti bude trebala pomoč javi se.