• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Crno vino

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Pa,već sam napisal da je Izabela i malo Frankovke, oko jedna trećina. Nego kak stojiš sa onim Francuskim lozama?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
A za sad ide sve po planu, čekam da ova zima malo popusti, pa onda krećem, kak sam rekel 😉za svoj gušt bu mi to.
A zakaj nemaš drvenu bačvu?

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Drvene smo na žalost izbacili iz upotrebe,viša sila ,ali i ja sam nekak za drvene,možda griješim ali nije bilo do mog mišlenja. To je pri tastu,gdje je ukupno oko tisuću litara " medicine" a kod mog oca toliko ima samo jedna bačva

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Da,ali treba brigu o njima voditi, rosfraj je lakši za održavati, ali sve to ima svoje mane i tako reći prednosti. Kakve misliš ti nabaviti?

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
400 litri? Ta ima vraca cirka 20 cm širine i max35 visine, nekak mi nije jasno 🤔

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,997
Otprilike tu negdje, nemojte me držati za riječ, to je bilo prije dosta godina, ali živa istina. Ja sam bio toliko sitan da sam ušao kroz ta vrata i sa četkom ribao unutrašnjost bačve. Kako sam ušao ne znam ni sam, ali jesam sigurno.

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh