mali plavi
Aktivni član
- Tu od
- 24 Srp 2012
- Poruka
- 1,541
baš je lijepi..koja je to pasmina??
baš je lijepi..koja je to pasmina??
lijep pesek...
pošto je došlo ljepše i toplije vrijeme ..ja izvodim svog peseka( malo večeg peseka) u šetnje...pošto je on stalno napeti na lancu( uzicu otkine) a ima obicnu ogrlicu a vrlo je jaki i stalno imam osječaj kao da se guši tj.nemože disati jer se ogrlica napne...e sad..pitanje je...jel imate kakva iskustva sa onim " ogrlicama" kaj se sav poveže uzduž i pokreko..tj.ima kao jednu ogrlicu oko vrata,oko prsiju i te dvije su povezane po leđima i između prednjih nogu...negdje sam vidio to ali sad neznam kak se zove a trebal bi to da mu olakšam šetnje pošto ga nemogu pustit na cesti da ide pokrsj mene jer sve oče vidjeti i usput malo se posvađati i sa ostalim psima ili da mi ga auto ne zgazi...
eh onda ništa z toga..jer neznam koj ga bude držal...ali ipak mi je žao kaj se muči i guši..:icon_confused:
pa nauči ga da te ne poteže! stai mu "davilicu" i kad on tebe potegne, potegni i ti njega... s vremenum bu svatil da mu je lijepše šetati se bez davljenja...
Evo mog psa cuvara
Uploaded with ImageShack.us
A evo jedne slike kad su bili stari dva tijedna !
Zeljkec , pretpostavljam da sam ja nesto zezno s postavljanjem slika , molim te daj to malo popravi da me netko ne dodje tuci zbog velicine istih a ja obecavam da cu u buduce paziti !