moram priznat da sve to sa cvijecem ide dosta tesko..uvoz je veliki nema nikakvih kontrola svasta dolazi u trgovine, mbm nas pokusava stalno izgurat i borba je strasna...sa povrcem i vocem ipak ide lakse...ako nista drugo bar je lakse sa ambalazom gajbica i paleta ima na svakom cosku a za cvijece trebaju kolica a ona jedna kostaju preko 100eura + PDV a i nema ih za kupit...ja sam po svoja kolica isao cak u belgiju...imam ih 55 pa racunajte a najveci dio godine stoje u spremistu...trgovacki centri su mudri oni naruce robu uvjetuju da mora biti na kolicima i onda u trgovini drze na mojim kolicima robu dok ju ne prodaju ili ne vrate kaj se ne proda nisu ludi da kupuju svoja kolica jel to je velika investicija... njima je lakse rec ako hocete raditi morate imat svoja kolica a i to nije uvjet da dobijes posao
naša kćer radi u jednom trgovačkom lancu,u upravi,ali mi ne pada na pamet raditi sa njima,iako smo dobili poziv za suradnju.ZA sada još uvijek i cvijeće i povrće prodajemo na slobodnom tržištu,dokle bude išlo,a kada ne,već ćemo se snači.Cijeli smo život bili svoj gazda,i napraviti ćemo sve što se može da tako i ostane. Nije stvar u tome da ne mogu ili ne želim prihvatiti novi način poslovanja,već ne želim i neću si dopustiti da me netko gazi i jednostrano određuje uvjete poslovanja.