• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Da IMT ne krči kod šaltanja

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Samo se vi tješite .
Ja bi vam preporučil da i auto šaltate bez kvačila tak da se osječate " doma"

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
@edo,šaltaj ga ko kamion,2 put stisni kvačilo....:icon_lol:...i ne zaboravi međugas kad ideš u nižu..:biggrin:

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,119
Puki, tebi se baš šarafi....Kaj nema baš posla? Sezona šarafljenja prelazi u sezonu rada s traktorima....

Velim ti, ja bi si to ugradil, ali poučen iskustvom, de god da sam pehnul na traktoru, skupo me koštalo, tak da ne diram više niš!

Getribu jedinu nisam još diral i bojim ju se uopće pehnuti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Složite manjega, ili jednoga ali od više komada tak da se mogu kroz čep za naljevanje ulja ubaciti unutra.
Sigurno ju bude zakočilo :(hi):

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Puknuti možda bi bilo dobro ugradit dva kvačila i dvije getribe ??????

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Treba ga obložiti staklenom vunom izvana..... em se nebude čulo krčanje a u zimi se nebude ulje tolko stiskalo...... a po ljeti se nebude preigrijavalo.... to posebno kod petbrzinaca stvara probleme jer se toliko brzo vrte zupčanici da razbiju ulje na molekule...

usput vunom obložiti rezervar goriva i filtere da gorivo ne mrzne i obavezno isprazniti čašicu

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Puknuti možda bi bilo dobro ugradit dva kvačila i dvije getribe ??????
dsg kažeš ..nije loša ideja ali priroda nam ne daje mogučnost velikog skoka .

svjesni smo pogrešnog puta ali ipak idemo korak po korak

velečasni

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,119
kopka te , ha ..ajde do druge zime zrel bu ko otpala kruška
vaš vlč.

Puki, ja sam uvijek za dobru inovaciju, zakaj ne... samo sam trenutno bez para i nemrem si priuštiti otvoriti traktor, vidjeti da treba nekaj promijeniti i opet ga složiti bez da ga diram.... nisam taj tip...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
aha , ne palim ga ..to je za mene minimalno dvogodišnji plan .
Prvi korak dorade je električna pumpa na 539 a kasnije grijači na 533 , nema smisla kaj raditi oko traktora a da ne zebe za prste , xd

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,242
Ako to Puknuti rijesi i patentira odma idem da mi to ugradi na traktor, ne pitam kaj kosta.. :icon_biggrin:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ima Puknuti riješenje (sva krčanja se riješavaju kočenjem rotirajučih dijelova getribe) samo kaj ne da u javnost dok ne usavrši a prije toga još mora ugraditi el-pumpu goriva fakin jedan :(emo):

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,242
Samo da se salta iz druge u trecu onak kak se salta iz prve u drugu, i vec bi mi bil bolje drag..

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
krčanje koje ovdje riješavamo je krčanje šaltanja iz lera u bilo koju brzinu

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Puknuti možda bi se dali ugurati dijelovi od ciganove četverobrzinske getribe a on ima sinkrone :drink::drink:ili :x::x:

Najnoviji postovi

Na vrh