B
BAGERISTA
Guest
Ko bi reko da se iza tebe krije pravi majstor,,,od klima uređaja..........ostalo da i ne spominjem..artyman:artyman:artyman:
Kod mene je ovakva situacija:OK ako ti ne prljam temu eto slike da vidiš kako sam napravijo. Na ovoj zadnjoj sliki se vidi koliki je pritisak u radu traktora, ništa se ne mjenja kad je vruč ili hladan motor, kazaljka je stalno na jednom mjestu. A to mi je i logički jer pritisak održava ventil.
E moj petre,,,,,,,:supz::supz:meni se svaki put,,,srce slomi kad vidim slike,,od tvog TOME(PODVUČENO,,,,TOME),,,svaka čast,,,da čovijek more samo gledat i divit se nečemu,,ča su tvoje ruke napravile,,,,,nemam riječi,,,dan-noč,čovik more slike gledat,,,i ne se zasitit.............
Izvini na OFF-u,ali mora sam..:supz::supz::supz:
., lpi TI pozdrav vridni mladiću i moj forumski prijatelju!
., za svaku pofalu kada mladi čovik oće učit i neboji se dela - oće delat!., svaka TI čast i fala!!!...
., e, DA!, ve slikice Petrovoga - firemanpetar! TOME, sve NAS pišimo picajzle ostavidu bez reči i pisanog teksta - štiva., i ča ga čovik više gljeda?, više mu je lipši i dobar!.-
., aj Bog!, čitamo se ...
Sigurno si bil ometen :scratchZaboravio sliakti alat ..i da ,niti neću da netko ne prepše od mene :finga:
Ček malo, jel to onaj za flaširanje flaša :scratch