mario kaže:Nebi, premalen traktor a preskup. Prelagan za utovarivač.
Nešto skuplji od njega ti je Agrolux(Isti kao i SAME Argon od ZJ-a) ali je i duplo teži i zato bolji za te poslove.
Takav traktor Agrokid ima član vinogradar jedino nije Deutz nego je SAME.
Vau ZJ ajd metni ponudu konkretnu na forum reci istinu realnu cijenu i sliku pa ti se javimZJ kaže:mario kaže:Nebi, premalen traktor a preskup. Prelagan za utovarivač.
Nešto skuplji od njega ti je Agrolux(Isti kao i SAME Argon od ZJ-a) ali je i duplo teži i zato bolji za te poslove.
BTW, moj Argon je za prodati...
seljaček kaže:Vau ZJ ajd metni ponudu konkretnu na forum reci istinu realnu cijenu i sliku pa ti se javimZJ kaže:mario kaže:Nebi, premalen traktor a preskup. Prelagan za utovarivač.
BTW, moj Argon je za prodati...
Čuj, ak si u sustavu PDv-a, onda je puno jer ga (valjda) nemožeš odbiti. Napisal sam ti koliko je traktor plaćen, sad košta još i više (jednako opremljen). U biti, ponuda bi trebala biti jako zanimljiva onima koji nisu u sustavu PDV-a.seljaček kaže:Puno ZJ puno cijeniš za te novce kupim novog ferca ili čak agrokid pa dobim i PDV i kapitalna nije li tako ili možda griješim :scratch