• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Deutz-Fahr

Ferid

Novi član
Tu od
12 Ožu 2015
Poruka
10
z7SiQ9V.png


6h8irz


6h8k1m

Eto neke slike od traktora ako neko nesto zna za ovu seriju Dx molio bih da napise
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,804
Em su ružni, em su puni elektronike, em su stari, a stara elektronika je veliki problem i to im je prevelika cijena!
 

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,211
Meni je to lijepa linija,ali o ukusima se ne raspravlja. Kaj je,je,jako su pregledni s vozačevog mjesta,pogotovo kad imaš PH. A s ostalim se slažem,tu funkcije rikavaju jedna za drugom...
 

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,211
Danas je gotovo,osim ako još nešto ne uleti u zakup... Nosi Gaspardo sijačicu od 6 redova,teleskopsku...
 

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
620
Evo koja slika i od mene.

Agroplus 85, 99 god, 6000 radnih sati.
Gume 420/70/24 i 480/70/34.

Iznutra nisam slikao,ali rastavio sam kompletnu kabinu u sitno iznutra i počistio sve naslage prašine ispod tapecirunga i ostaloga.

unnamed8_zpscqo01ikk.jpg


unnamed9_zpsok383hxo.jpg


Od opreme nije imao nešto ekstra, powershuttle mjenjač 45/45, reverzer na volanu, standardno kalanje tri puta na ručici mjenjača i prekidač kvačila na ručici, 4 para izvoda hidraulike i to je u biti to.
Boljeg nismo uspjeli naci a napravili smo valjda skoro 2500km po hrvatskoj i gledali sve od 96-2010 traktore i sve je to u biti krš i lom

Pošto nije imao prednje blatobrane i falio je desni retrovizor slučajno sam na te dijelove naletio u trgo gei kad sam išao po filtere ventilacije i motora, bila je dobra cijena pa sam uzeo sve novo orginalno.
Sad su gore za probu ti malo uzi blatobrani, ali doma imam i 420 sirine plastike nek se nađe.

Zasad je kod nas odradio nekih 60ak sati, transport, plug, RD i zasad se sve pokazalo ok.

Kupujem jednu onu plavu dugoljastu kuglu ručice za kontrolu izvoda hidraulike, i jedan ventilacijki otvor fi 80 direktno ispred glave (isti skoro na svim sdf) pa ako znate da tko ima ili imate za prodat javite pa da to skompletiram.
 

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,804
Lijep primjerak, gde si ga samo uspio naći?!?

Jel mu je to original stanje, nikaj nije farbano?

Izgleda baš sačuvan!
 

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
620
Prednja hauba je lakirana nekad prije jer je plastična i kao kod večine puca skroz naprjed oko onog prihvata za kopčanje,kad pukne opet onda cu to napravit drugačije i polakirat na novo tako da ce bit trajno rješeno.

Pogledao sam ih valjda 15ak a ovo našao sasvim slučajno, da ovaj nije naletio odustali bi od rabljenog traktora vjerovatno,ne sječam se točno kak se zove mjesto, uglavnom od siska prema petrinji, kad smo došli bio je sav blatan od transporta kukuruza ali kad se sve pogleda najbolje stanje od svih vidjenih.
Sve se dogovorili, gazda ga oprao i to je bilo to, gas doma.

Pola ovih u oglasniku niti ne pali iz prve plus ima još hrpu drugih problema tako da danas kupit rabljeni traktor je velika lutrija.

Idealno bi još bilo da mi naleti neki manji agroplus s utovarivačem da se može zetor prodat jer kad sjedneš iz DF u zetora dođe ti da se rasplačeš.

Samo vidjet s nekim serviserom da ga se proba spojit na dijagnostiku da se vidi jel se može maknut ta blokada okretaja pa da se vozi normalno, pošto sad mu je maksimalna brzina 35 po brzinomjeru sto je 30 u stvarnosti i to na 2200 okretaja.

Ako tko ima kojeg drugog agroplusa nek napiše ako može na kojim okretajima mu je maks brzina i koliko po brzinomjeru/gps u pokazuje da imam za usporedbu.
 

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,499
To je iz francuske?
Cekaj kak radi ta blokada tocno
Neda ti u zadnju brzinu ili kaj?

Tu glupost je i moj mf imal
 

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
620
Da dovezen iz francuske prije 5 godina, a sto se blokade tice sve ovisi kako je na kojem traktoru,na ovom se možda i može skinut a možda i ne sve ovisi o godini, modelu, itd.

Kod ovog mojeg koliko vidim ograničen je maksimalni broj okretaja u petoj brzini,sad je pitanje samo jel se može preko dijagnostike neke normalne ili treba baš orginalna za otključavanje.
 

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,499
Samo je pitanje moze li se uci u komp traktora
Kod mf je to zajeb jer su kodovi na nekima mijenjani i onda se ne moze uci u njega ili se moze dogoditi da vise nis ne radi kazu serviseri da u pola traktora nemogu uci
Na mojem je bilo slozeno da je u zadnjoj brzini kad si dosao do 30 sam je prebacio powere iz D u C
 

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
620
Ovo ne bi trebalo toliko komplicirano bit,sve je orginal i konektor je odmah pored ecua tak da to nije neki problem, ima na netu čak i kablova da se preko bluetootha mogu spojit mobom na ecu, ako imaš kakav krekirani program možeš pristupit dosta toga, tako i na golfu greške se rješavaju.
 

turki

Član
Tu od
30 Ožu 2011
Poruka
118
Ako zna netko gdje se na DX 120 nalazi čep za nadoljevanje ulja u getribu
neka poslika ili napiše.
Ja nevidim nigdje....:(think):
 
Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
za dx neznam.ali na rx je gore na hidrauliku.mslim da dx isto mora ima ti sa gornje stane hidraulika neki čep na koji ide neki veći ključ tipa 27 ili 30.
 

Najnoviji postovi

Na vrh