Evo koja slika i od mene.
Agroplus 85, 99 god, 6000 radnih sati.
Gume 420/70/24 i 480/70/34.
Iznutra nisam slikao,ali rastavio sam kompletnu kabinu u sitno iznutra i počistio sve naslage prašine ispod tapecirunga i ostaloga.
Od opreme nije imao nešto ekstra, powershuttle mjenjač 45/45, reverzer na volanu, standardno kalanje tri puta na ručici mjenjača i prekidač kvačila na ručici, 4 para izvoda hidraulike i to je u biti to.
Boljeg nismo uspjeli naci a napravili smo valjda skoro 2500km po hrvatskoj i gledali sve od 96-2010 traktore i sve je to u biti krš i lom
Pošto nije imao prednje blatobrane i falio je desni retrovizor slučajno sam na te dijelove naletio u trgo gei kad sam išao po filtere ventilacije i motora, bila je dobra cijena pa sam uzeo sve novo orginalno.
Sad su gore za probu ti malo uzi blatobrani, ali doma imam i 420 sirine plastike nek se nađe.
Zasad je kod nas odradio nekih 60ak sati, transport, plug, RD i zasad se sve pokazalo ok.
Kupujem jednu onu plavu dugoljastu kuglu ručice za kontrolu izvoda hidraulike, i jedan ventilacijki otvor fi 80 direktno ispred glave (isti skoro na svim sdf) pa ako znate da tko ima ili imate za prodat javite pa da to skompletiram.