Viduka OPG
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2019
- Poruka
- 3,489
Nikad vidio takvo što, ali pred postavljam da je ili negdje oko osovine, ili remenica, a možda čak i u komori vjetra
Jesi li rješio?Mala pomoc potrebna, koju nagradujem s puno
Di se nalazi senzor od vjetra na 3610??
Imao sam malo pomoc stakora i pojeo mi zice..
Prvi put cujem da ima senzor na vjetru, da se nisi ti malo zaje*ao. Koliko vidim on ti samo ima senzor brzine i obrtaja bubnja. Senzor brzine ti je dole na mjenjacu dok je senzor bubnja na bubnju.Mala pomoc potrebna, koju nagradujem s puno
Di se nalazi senzor od vjetra na 3610??
Imao sam malo pomoc stakora i pojeo mi zice..
To ti je lampica za pritisak ulja, mada u vecini slucajeva bude nesto oko indikatora. Popni se gore kod motora, i kod filtera ulja vidjeces senzor sa dve stopice, treba biti i jos jedan senzor sa jednom stopicom za temperaturu ali te on ne zanima sad. Prvo provjeri sve kablove je su citavi, jer zna mis pregrist kabal pa ti to svira. To se meni desilo i morao sam kupiti nov indikator, a nov indikator(senzor) ti dodje oko 300-400kn. Cuo sam da je neki tip samo prespojio zice i da mu nije sviralo u kabini, jer ti taj senzor radi kao prekidac. 10cm od senzora je jedan kabal od senzora spojen na masu, dok drugi ide u kabinu. Ako ne bude do toga onda si najeb...Jel zna netko od čega je ova zelena lampica na slici,gori mi stalno bez prestanka View attachment 38328
Kakav traktor??Od #504 kakve to veze ima sa traktorom!