Ali bi ga trebal barem tjedan dana negdje na toplome taložiti! Bdw, za trošeno bi moral nabaviti veće dizne na plameniku!Čitam cijelu temu i divim se .
Ja se sikiram kad zmučkam 1/3 starog ulja u spremnik lože za centralno jer mi teže plamenik prižge a Vi se vozite na "juhu"
Baš sam bedak, zutra mešam fiftača pa nek dimi
Ali bi ga trebal barem tjedan dana negdje na toplome taložiti! Bdw, za trošeno bi moral nabaviti veće dizne na plameniku!
Btw, za trošeno bi moral nabaviti veće dizne na plameniku!
za kaj , ?-za proprcionalne ventileHidraulicni filteri idu i ispod 1 mikrona
imeđu lože i plavog je razlika samo u boji ...i trošarinamaDa odmah pitam neke, sad sam uzel ostatak plavog dizla i mislim ga skurit u peči.
Dal da slažem isti omjer kao i ložu ili on podnaša više starog ulja?
Ma ja sam gledao malo amere po jubitou kak oni rade taj crni dizel i jedan je objašnjaval da taloži cca 2 tjedna, onda filtrifa kroz 50, 30, 20, 10, 1 mikron, zatim ide na centrifugalni filter i to mješa tada sa dizelom u omjeru 1-1 i veli da je napravil preko 30000 milja i da na motoru nema znakova habanja. Ćak je i glavu skinul i snimal celindre!Taloženje traje dugo , jako dugo.
Filteri jesu zgodna stvar ali i oni koštaju a brzo se troše , pogotovo oni finiji.
Recimo meni je čovjek za filter od 1 mikron tražio 40e , nije to malo i onda se gubi smisao ''jefine vožnje'' , isto tako i aditivi , samo što jefinije , benga je majka y):
E sad zanima me još jedna stvar , gdje se primjenjuju filteri koji su jako fini ?
Koliko mikrona su filteri od CR motora ? Ili nekog drugog savremenijeg ubrizgavanja.
Da bi se taj filter stavio direktno na traktor umjesto ili redno sa originalnim filterom.
imeđu lože i plavog je razlika samo u boji ...i trošarinama
imeđu lože i plavog je razlika samo u boji ...i trošarinama