Čestitam!upravo gledam novi cijenik proizvoda Labin Progres koje prodaje Entrada, podigli su cijene
Čestitam!upravo gledam novi cijenik proizvoda Labin Progres koje prodaje Entrada, podigli su cijene
To ti i nije neka prednost. Imal sam Mondiala i Mutu Maestrala. Oba sa LA300 motorom, dakle identične snage.Evo malo kako freza bcs, ima bržu frezu za 50% od konkurencije, vidite koliko baca na ručkama operatera a ide u zemlju koja nije orana i kako napravi u jednom prohodu, videa ima 5 komada u nizu jedan za drugim http://www.youtube.com/watch?v=gUSXxaDLAC8&feature=mfu_in_order&list=UL
ovako to radi moj labinprogres mondial greenykoji ima sporiju frezu, vidi se razlika u korist BCS-a http://www.youtube.com/watch?v=Jx0qKdhe_GA&feature=related
Zvah kolegu koji ima BCS 740 motokultivator s kojim samo kosi da ga pitam kako je zadovoljan kaže da je zadovoljan, motor honda benzinac lijepo radi, ne trese i ne buči kao dizel, ako je veliko brdo onda mora pridržavat ručke malo jer sam ga pitao kako se ponaša kad kosi ubrdo ali i na kraju kaže da je za 25000 kn koliko ga je platio s kosom mogao kupiti traktor s kosom što je točno. Ja imam kosilicu BCS 622 i mogu reč da se na njima getribe ne kvare. Eto teško je dati neki savjet da bude jeftino i dobro i da bude stroj dobar i za košnju i oranje i frezanje. Ako je masivniji normalno da je bolji za oranje, za frezanje definitivno najbolji BCS a što se tiće košnje moram reći i da je tu BCS jak samo novo je preveliki luksuz kupiti. Eto nadam se da ti se nikud ne žuri i nemoj srljati kao ja kad imam novaca pa preplačivati stvari pa onda kad vidim da sam mogao puno jeftinije proč lupat se u glavu.
dolazi sezonaupravo gledam novi cijenik proizvoda Labin Progres koje prodaje Entrada, podigli su cijene
50 % brža freza je marketinški trik ,isto kao o 0.49 razgovori u TELE 2Evo malo kako freza bcs, ima bržu frezu za 50% od konkurencije, vidite koliko baca na ručkama operatera a ide u zemlju koja nije orana i kako napravi u jednom prohodu, videa ima 5 komada u nizu jedan za drugim http://www.youtube.com/watch?v=gUSXxaDLAC8&feature=mfu_in_order&list=UL
Evo malo kako freza bcs, ima bržu frezu za 50% od konkurencije, vidite koliko baca na ručkama operatera a ide u zemlju koja nije orana .
Ovih dana kad malo prosuši snimit ću videozapis kako žena freza 14icom,koliko duboko i koliko brzo zemlju koja ni orana.Na ovim se snimkama vidi da čeprka.
Dva stroja kad uspoređuješ moraš to napravit u identičnim uvjetima da bi se moglo govorit o razlici u učinku.
Ovako ti radi benzinac kad nije u rukama "majstora"
http://www.youtube.com/watch?v=xbM3jkBsOdg&feature=mfu_in_order&list=UL
uh,to se i meni zna dogoditi kad naletiš na nešto tvrđega,samo poleti....Da je tvrda (neobrađivana)podlogana onom videozapisu i da je pritisnuo ručke išao bi on još brže.Jer bi se bez utega vozil po frezi.To na snimci je samo prezentacija.
vidi se da ovaj nema pojma o frezanju
Jednom si napisao da frezaš niz brijeg -ježim se od toga .uh,to se i meni zna dogoditi kad naletiš na nešto tvrđega,samo poleti....
upravo gledam novi cijenik proizvoda Labin Progres koje prodaje Entrada, podigli su cijene
Na ovom motoru ne vidim dobro pločicu ali kopačice i manji mtk imali su isti ovakav motor od 8i10ps. Na motoru osim pločice izvana nema okom vidne razlike.Kad bi taj motor dotrajal ljudi bi ga mjenjali sa450 traktorskim ili industrijskim zavisi koji paši.Sutra ću pokušat iskopat jedan i drugi i poslikat.
Jednom si napisao da frezaš niz brijeg -ježim se od toga .
Da samo znaš koliko e ljudi ostalo bez stopala radi takve zajebnacije .
Kad MTK poleti izađe iz zemlje ..napikne se na motor i momentalno stane/uspori ...tad je freza u zraku put za noge je slobodan a podlete ispod .
koliko duboko idu freze????
po oranju, i tamo gdje nije.....
Ajde molim te izmjeri promjer bubnja freze /noževa ?Imam BCS 740 7,5 KS diesel s frezom 66 cm i strižnom kosom 115 cm euro greben.
Freza nije za cjelinu. Kultivator je prelagan i poleti. Za poorano i za međurednu obradu u kuruzi sam prezadovoljan.
Kosa mi je malo prelagana za uzbrdo. Htel sam kupit sa zahvatom 130 cm, ali nije bilo, a 155 cm se nisam usudil. Sad vidim da sam pogrešil, jer bi 155 cm tjeral bez brige.
Ajde molim te izmjeri promjer bubnja freze /noževa ?
TPS-ova striža kosa ima pomićni uteg kojim se kompenzira dizanje grebena uz brdo